Soluția completă pentru dumneavoastră - Oportunități de finanțare


Dintotdeauna vă stăm la dispoziție pentru consultanță în ceea ce privește soluția cea mai potrivită domeniului în care doriți să activați, volumului de muncă pe care îl preconizați și tipului de afacere pe care vi-l doriți.

În această perioadă dorim să ne axăm pe accesarea cât mai multor fonduri disponibile pentru IMM-uri (proiecte de până la 200k €) și să analizăm împreună toate oportunitățile de finanțare disponibile pentru care ați putea aplica, astfel încât să beneficiați de cele mai bune oferte ale momentului.

TRIO-ul format din imprimanta HP LATEX R1000 Plus, Esko X22 Edge Production și soft-urile de automatizare a proceselor de producție Esko ArtiosCAD 2D și Esko i-Cut sunt ideale pentru volumele mari de producție, eficientizarea timpului și crearea de valoare adaugată.

Suntem aici pentru a vă ajuta cu proiectul propriu-zis, pentru a vă îndruma către cei mai buni consultanți și pentru a merge împreună mai departe cu cea mai nouă tehnologie! Avem clienți care au aplicat deja cu succes pentru diverse linii de finanțare, echipamentele sunt instalate și funcționează la capacitate maximă.

Dacă doriți să fiți contactat de unul dintre colegii noștri, vă rugăm să completați formularul AICI

DORESC MAI MULTE INFORMAȚII! 

 
Produse legate de aceasta promotie