News

industry news and events

 
 

Masuri GT - COVID-19

16.03.2020
Dragi clienti si parteneri,

In lumina ultimelor evenimente, credem ca este necesar sa va prezentam cateva aspecte legate de modul in care ne-am organizat in perioada aceasta pentru a trece cat mai bine prin situatia aparuta:

1. In primul rand, dorim sa va asiguram ca intreaga echipa GRUP TRANSILVAE se prezinta la parametri normali din punct de vedere al sanatatii;

2. Incepand din 16.03.2020, am decis ca o mare parte din echipa GT sa munceasca de acasa pentru a evita riscurile unei contaminari colective. Posibilitatile tehnice si masurile de securitate IT ne permit sa muncim din afara biroului. Folosim conexiuni criptate si avem proceduri de back-up. Masura de a se lucra de acasa este pentru o perioada nedefinita si se va incheia numai atunci cand vom considera ca suntem in siguranta pentru noi si clientii nostri.

3. La depozitul din Bucuresti, va fi prezent colegul nostru Bogdan Mustareata (tel:0746.243.504, email:depozit@transilvae.ro) in zilele de Luni, Miercuri si Vineri, pentru ridicarea coletelor si livrarea comenzilor (adresa: Str. Doamna Chiajna, nr. 26);

4. Echipa Sales este disponibila telefonic, via email sau prin conferinte video prin platforme online cum ar fi ZOOM sau Skype;

5. Inginerii de Service vor continua sa mearga pe teren, dar vor incerca sa rezolve cat mai multe cazuri remote, pe cat posibil;

6. Chiar daca nu mai suntem fizic impreuna, intreaga echipa este conectata si comunicam in permanenta la nivel inter-departamental cu privire la orice cereri aparute din partea clientilor nostri.

7. Faptul ca am incurajat mereu munca in echipa, face ca fiecare client sa fie cunoscut de mai multe persoane (agent vanzari, manager de departament, inginer service, etc.), ceea ce asigura continuitatea in deservirea clientilor nostri, in cazul in care unul dintre noi am avea o problema nedorita.

8. Este bine sa limitam schimbul de documente fizice in perioada urmatoare. Cu cat mai multe documente in format electronic, cu atat mai bine.

9. Va asiguram ca vom fi, mai mult ca niciodata, acel partener flexibil de care aveti nevoie in aceasta perioada pentru ca business-ul dvs. sa nu intampine dificultati. Contam ca vom gasi aceeasi flexibilitate si intelegere si din partea clientilor nostri.

10. Punem accentul pe preventie, speram ca situatia actuala sa se rezolve cat de curand, dar suntem pregatiti sa rezistam oricat e nevoie in set-up-ul de mai sus.

Este din ce in ce mai clar ca numai impreuna putem depasi cat mai repede aceasta perioada!
Va vom anunta pe masura ce vom reveni treptat la activitatea si programul normal de functionare!

Cu incredere,
Echipa GRUP TRANSILVAE