Oferte speciale

branduri de top ale industriei grafice si de tipar

 
 
 

HP Scitex FB500 - unitate second hand

 
  • Mareste pozaMareste fotografia
  • Pret: 60.000,00€
  • Promo: 17.000,00€ (fara TVA)

    Echipament second hand, an 2014, 5582 mp.

 

Echipament second hand, an 2014, 5582 mp. 

Pentru fotografii si mai multe informatii, va rugam sa ne scrieti pe adresa: sales@transilvae.ro

 

Imprimanta flatbed HP Scitex FB500 poate imprima aproape orice material rigid sau flexibil, inclusiv din rolă; are opţiunea utilizării de cerneală albă ca underprint, overprint și spot; oferă cea mai bună productivitate, eficienţă, robusteţe și o calitate excelentă pe medii diverse, chiar cu deformări! 

HP Scitex FB500 poate imprima practic pe aproape orice suport rigid (până la 3m lungime și 6,4cm grosime) sau flexibil (opțional și roll-to-roll). Sistemul de role presoare permite inclusiv imprimarea cartoanelor cu deformări.

Imprimă cu 6 culori (CMYKLmLc) și permite opțional ultilizarea de cerneală albă (4 culori plus alb, CMYKW) ca underprint, overprint și spot, oferind o soluție unică de prevenire a sedimentărilor, HP White Ink Homogenizer.

Proiectată pentru a asigura eficiența fluxurilor de producție, permite încărcarea, imprimarea și colectarea materialelor simultan.

Sistemul de alimentare vacuumatic cu bandă de kevlar și bară de aliniere automată asigură poziționarea rapidă a patru plăci (inclusiv din materiale grele) simultan, oferind posibilitatea de încărcare continuă și avansul precis al acestora.

Imprimanta detectează grosimea materialelor iar camera video încorporată detectează poziționarea acestora pentru a realiza ajustările necesare automat.

Timpii de întreruperi sunt minimizați prin funcțiile de întreținere automată a capetelor de imprimare eliminând necesitatea mentenanței zilnice iar serverul Web HP încorporat asigură monitorizarea de la distanță a lucrărilor.

Oferă o calitate excelentă a imaginilor - rezoluție de până la 1200 x 600 dpi optimizat - și poate imprima la viteze de până la 37m2/h.

Nume* Companie
Email* Telefon
Mesaj