Promotii

urmariti pagina de promotii pentru oferte speciale si noutati legate de portofoliul GT

 
 

Oferte speciale, promotii, oportunitati, campanii

Click pe fiecare banner pentru detalii & scroll down.
Pentru a fi la curent cu evenimentele industriei si ultimele noutati din domeniu urmareste pagina "Stiri si evenimente"

 

Participa la workshop-urile How to print The eXpected!

Workshop-urile How to Print "The eXpected" sunt organizate de doua ori pe an, fiind dedicate celor care doresc sa aprofundeze tehnologii de tipar digital sau conventional (fiecare sesiune fiind dedicata unei tehnologii specifice). 

Workshop-urile sunt susţinute de Dorin Pitigoi, Color & Standardization expert și Authorized X-Rite/Pantone Education Partner.

 

În urma participării la aceste workshop-uri de două zile, foarte interactive și cu aplicaţii practice, veţi dobândi o întelegere generală a unui sistem de tipar (acesta difera in functie de tematica sesiunii), și a functionalităţii procesului de producţie, precum și cunoștinţe privind implementarea practică a managementului de culoare, controlului calităţii și a tehnicilor de verificare, dar și metode de manipulare a datelor de culoare și de standardizare:

 

► Scopul acestui training este acela de a evidenţia toate componenetele majore care, înţelese corespunzător ca funcţionalitate și controlate, vor asigura un proces de producţie previzibil și coerent.

► Exerciţiile practice vor asigura dobândirea abilităţilor și cunoștinţelor necesare clarificării problemelor majore întâlnite în practică, pentru o implementare armonioasă a conceptului.

 

Preţul pentru o sesiune (două zile) de workshop este de 500€ fără TVA.

Pentru informaţii suplimentare privind urmatoarele sesiuni programate, vă rugăm să ne contactati: +40748 025 014 | mk@transilvae.ro.

La sfârșitul cursului, veţi primi o diplomă X-Rite care va atesta participarea dumneavoastră. 


Grupurile beneficiază de discounturi speciale, după cum urmează:

- Pentru două persoane înscrise din cadrul aceleiași companii, beneficiaţi de 20% discount pentru al doilea participant;

- Pentru trei sau mai multe persoane înscrise din cadrul aceleiași companii, beneficiaţi de 30% discount pentru tot grupul;


Workshop-ul este susţinut în limba română.