Servicii

va punem la dispozitie expertiza specialistilor nostri prin serviciile GT

 
 
 

ColorSafe

 
 
 
>>Acest produs face parte din urmatoarele solutii
 
 
 

ColorSafe - controlul culorii in biroul DTP/Prepress - solutie care se adreseaza agentiilor de publicitate, birourilor de prepress, tipografiilor, graficienilor, fotografilor profesionisti, designerilor de pagini web, adica tuturor celor care lucreaza in mod curent cu reproducerile de culoare.

Daca va regasiti in cel putin una dintre urmatoarele situatii :
• culorile din documentul sursa arata diferit vizualizate pe mai multe monitoare
• culorile vizualizate pe monitor sunt diferite fata de culorile reproduse de catre imprimanta
• tiparul final este diferit de fata de ceea ce vizualizam pe monitor sau fata de ceea ce am scos pe imprimanta

Atunci aveti nevoie de ColorSafe.
Consultantii nostrii in color management, avand o experienta de mai mult de 10 ani in acest domeniu, va pot oferi solutii complete si performante pentru controlul informatiei de culoare in domeniul grafic.

Va oferim sevicii profesionale de calibrare si caracterizare pentru echipamente din industria grafica(monitoare, scanere, imprimante, camere digitale) prin utilizarea solutiilor de top de la Gretagmacbeth ┼či anume sprectrofotometru EYEONE PRO sau Spectrolino/Spectroscan si ProfileMaker5. Deasemenea veti primi consultanta gratuita pentru a utiliza corect profilele ICC generate de catre specialistii nostrii si a putea avea un control corespunzator asupra tehnolgiei ICC in aplicatiile grafice pe care le utilizati.

Nume* Companie
Email* Telefon
Mesaj