Solutii

Produsele si serviciile GT sunt structurate in patru categorii de solutii

 
 
 
 
 
 

Imprimare format mare si industrial

 
In categoria “Imprimare format mare si industrial" se incadreaza in principal solutii ce au in centru un echipament de format mare ("large and wide") HP sau Canon.

Grup Transilvae este partenerul Hewlett-Packard Industrial Printing Solutions Europe pentru tot portofoliul HP de imprimante de format lat si super-lat, de la 1m la 5m latime. Acest parteneriat ne-a permis imbinarea unor echipamente de calitate ridicata cu expertiza specialistilor nostri pentru a dezvolta si furniza solutii la standarde inalte in domeniul imprimarilor de format mare indoor si outdoor.

Grup Transilvae este partener strategic Canon CEE, oferind intreaga gama de solutii si servicii inovatoare din categoria Display Graphics Solutions, inclusiv imprimantele flatbed UV Océ Arizona.

Alege din meniul lateral solutia care te intereseaza.
 
 
 
 

Tipar Digital

 
Solutiile ce fac parte din categoria "Tipar digital" au la baza brandul MGI, recunoscut in industria tiparului pentru inovatie si produsele revolutionare de ultima generatie.

Colaborarea stransa dintre compania franceza MGI Digital Graphic Technology si Grup Transilvae a facut posibila construirea unui portofoliu solid de solutii din aria tiparului digital. De la imprimare multisubstrat pe hartie, plastic si plicuri la lacuire UV selectiva sau solutii complete pentru productia de carduri, consultantii nostri sunt la dispozitia clientilor pentru a alege echipamentele potrivite business-ului lor.
 
 
 
 

Management de culoare

 
Managementul culorii este unul dintre punctele forte ale Grup Transilvae.

Experienta incontestabila a consultantilor nostri in domeniu a fost acumulata in peste 20 ani de activitate si s-a concretizat in servicii de color management de inalta calitate. Din perspectiva clientilor aceste cunostinte s-au tradus in optimizarea fluxului de lucru, cresterea productivitatii si nu in ultima instanta a profiturilor.

Solutiile din categoria "management de culoare" sunt compuse din servicii precum certificari Fogra sau calibrari de culoare si produse specifice domeniului de la branduri de renume ca X-rite sau Just Normlicht.
 
 
 
 

Alte solutii grafice

 
Pentru construirea unor solutii complete, dupa specificul fiecare companii, pe langa echipamente precum HP sau MGI - situate in centrul solutiilor corespunzatoare - sunt necesare o serie de produse si servicii complementare care sa intregeasca propunerea.

Astfel in portofoliul GT se regasesc branduri importante din industria grafica: Apple, Adobe, Corel, Quark, Tecco s.a.m.d.

Pentru a facilita prezentarea directa a produselor si serviciilor noastre, in afara solutiilor din care fac parte, aveti la dispozitie butoanele corespunzatoare in bara de meniu.