Solutii

Produsele si serviciile GT sunt structurate in patru categorii de solutii

 
 
 
 
 
 

Solutia Imprimante cu tehnologie HP Latex

 
Dezvolta-ti afacerea cu tehnologia HP Latex!

Ideale pentru decoratiuni interioare (tapet inclusiv texturat, tablouri canvas & hartie, jaluzele, piele sintetica, textile), reproduceri de arta, display-uri indoor pentru punctele de vanzare, semnalistica dar si colantari, imprimantele cu tehnologie HP Latex pot imprima o gama variata de materiale fara miros, fara emisii toxice periculoase, ce nu au nevoie de timp suplimentar de uscare, fiind gata de laminare sau alte prelucrari imediat ce ies din imprimanta.

Portofoliul nostru de echipamente HP Latex ofera o gama de preturi, dimensiuni si niveluri de productie menite sa corespunda atat cerintelor specifice unor afaceri mici sau nou infiintate, cat si furnizorilor de servicii de imprimare cu volume mai mari. Mai mult, noua generatie de imprimante HP Latex ofera o serie de beneficii suplimentare esentiale, de la rezistenta la zgariere comparabila hard solvent pe autocolant si banner PVC la cost redus per mp si de exploatare similar cu solutiile eco-solvent si alternative.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii privind modelele HP Latex. Daca doresti sa implementezi un proiect de finantare pentru solutii de imprimare & finisare digitale, iti stam la dispozitie cu consultanta si materialele necesare.

Seria cuprinde patru modele de imprimante create special pentru a indeplini cerinte specifice privind volumul de imprimare, versatilitate, pret, viteza si trei configuratii Print & Cut, primele solutii integrate PRINT & CUT lansate de HP ce au costuri similare cu alte solutii PRINT & CUT bazate pe tehnologie solvent si ocupa acelasi spatiu, insa ofera in plus avantajul crucial de a putea imprima si taia simultan. Cu un flux de lucru integrat, puteti economisi 50% din timpul dvs., dubland viteza si oferind in acelasi timp o gama mai larga de aplicatii.


Imprimanta de 1,37m HP Latex 315 a fost conceputa pentru volume medii si operare facila in spatii mici, fiind un model compact, cu incarcare media din fata pentru maximizarea zonei de productie.


Imprimanta de 1,63m HP Latex 335 combina versatilitatea aplicatiilor cu pretul accesibil, permite manipularea de role mai mari si mai grele precum si imprimarea la viteze de pana la 50 m2/ora.


Imprimanta de 1,63m HP Latex 365 este recomandata pentru volume mai mari, tipareste la viteze de pana la 91 m2/ora si imprima o gama vasta de materiale textile cu ajutorul unui colector de cerneala pentru textile poroase. Permite alinierea automata fata-verso pentru imprimarea dubla-fata.


Imprimanta de 1,63m HP Latex 375 este recomandata pentru volume mari, avand cartuse de cerneala de 3L. Tipareste la viteze de pana la 91 m2/ora si imprima o gama vasta de materiale textile cu ajutorul unui colector de cerneala pentru textile poroase. Permite alinierea automata fata-verso pentru imprimarea dubla-fata.


Modelele sunt disponibile in Showroom-urile Grup Transilvae din Bucuresti si Cluj, pentru demonstratii. In plus, va puteti inscrie pentru un TEST DRIVE al echipamentelor la dumneavoastra in productie!

Pentru informatii detaliate privind beneficiile oferite de tehnologia HP Latex, vezi clip-ul video de mai jos:

 
Produse componente ale solutiei Imprimante cu tehnologie HP Latex
 
Aplicatii ale solutiei Imprimante cu tehnologie HP Latex
Tapet texturat / netexturat, Piele sintetica, Jaluzele, Tablouri canvas, Backlit textil, Banner dubla fata, Casete luminoase, Etichete autoadezive, Grafica pentru vehicule - flota marketing, Grafica pentru vehicule - prelate camioane, Grafica pentru vehicule - invelitori, Grafica de expozitii, evenimente, Mesh-uri pentru clădiri, Reproduceri de arta, Textile, Postere POP, POS (Point-of-Sale), Publicitate