Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Alwan a lansat la IPEX Print Standardizer 2.0 si Print Verifier 1.0

19.05.2010
 
 

Alwan a lansat la IPEX Print Standardizer 2.0 si Print Verifier 1.0

Solutii robuste de standardizare si certificare ISO 12647 pentru platforme Mac si PC
 

Alwan Color Expertise, lider in managementul dinamic de culoare si tehnologii de standardizare, a anuntat lansarea a doua noi solutii dedicate industriei grafice si de tipar care vor facilita profesionistilor din domeniul imprimarii atingerea standardelor si certificarilor ISO 12647 in cadrul operatiunilor. Ambele solutii pot fi operate folosind platforme Mac sau PC. 

Print Standardizer 2.0 include solutia unica Alwan, Dynamic Press Calibration, care colecteaza in timp real date de masurare de la presele digitale si offset pentru a inregistra cu acuratete comportamentul presei si a compensa deviatiile. Ofera utilizatorilor o noua si unica abilitate de a aplica dot gain in cadrul software-urilor RIP si a barelor de control al culorii si totusi sa foloseasca masuratori pentru calibrarea preselor si analiza printurilor in timp real. 

Pentru a afla mai multe despre Print Standardizer 2.0 cititi aici comunicatul oficial.

Cu scopul de a alinia mai bine practicile profesionistilor din industria grafica si de tipar si a clientilor de printuri, Alwan a dezvoltat Print Verifier, o noua solutie de verificare si certificare a printurilor pentru dispozitive manuale pe care utilizatorii Alwan Print Standardizer o pot oferi clientilor.

O caracteristica unica pentru Print Verifier este abilitatea de a retine un numar de setari de control al calitatii in managerul "Settings". Acest lucru permite utilizatorilor sa salveze, exporte si importe conditiile de analiza in controlul calitatii inclusiv: Target, Instrument, banda de Control, conditii de Masurare si metoda de Certificate.

Aceasta capacitate unica garanteaza ca producatorul si clientul de print efectueaza masuratorile de control al calitatii in conditii identice, evitand astfel posibile erori sau inacurateti ce pot determina rezultate false, neintelegeri sau altfel de conflicte care acum pot fi evitate.

Pentru a afla mai multe despre Print Verifier 1.0 cititi aici comunicatul oficial.