Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Alwan lanseaza noua versiune a CMYK Optimizer

11.03.2010

Alwan lanseaza noua versiune a CMYK Optimizer

Oferte speciale pentru celebrarea lansarii primei versiuni multi-lingvistice in Martie 2010

 - comunicat de presa oficial -

Lyon, 8 Martie, 2010. Alwan Color Expertise, lider in tehnologii de management dinamic al culorii si standardizare, a anuntat azi o noua versiune a popularului software CMYK Optimizer. Versiunea 3.8.0 aduce pe piata cea mai sigura metoda de reducere a consumului de cerneala mentinand in acelasi timp integritatea culorilor fisierelor PFD.

"Cernelurile sunt un element de cost important pentru orice lucrare de print" spune Elie Khoury, CEO Alwan. "Insa operatorii sunt adesea reticenti in a schimba datele de imprimare ale clientilor pentru a profita de posibilele economii de cerneala. Cu CMYK Optimizer, operatorii elimina riscul si evita surprize neplacute la imprimare. De mai bine de un deceniu, Alwan furnizeaza tehnologii de optimizare a consumului de cerneala fara riscuri iar aceasta ultima versiune aduce si mau multa securitate si capacitate mixului."

Abordare dinamica unica prin Alwan CMYK Optimizer

Alwan CMYK Optimizer este un server de culoare universal cu tehnologie integrata Dynamic DeviceLink dedicata furnizorilor de servicii de print. Este adaptat tuturor tipurilor de echipamente de imprimare, inclusiv preselor offset si digitale, precum si imprimantelor de format mare pentru care se pot face economii de pana la 30% la cernelurile scumpe.

Spre deosebire de alte solutii color server, Alwan utilizeaza o abordare dinamica. Fiecare fisier este analizat iar culoarea sa este verificata (preflight) inainte de alte procesari. Acest lucru garanteaza ca toti parametri necesari unei transformari bune de culoare sunt intelesi in avans.

In functie de setarile de output, si avand la baza analiza de culoare a lucrarii, este calculat un profil Dynamic DeviceLink. Acest lucru permite implementarea transformarii de culoare in asa fel incat consumul de cerneala este redus fara schimbari vizuale ale impresiei culorii si/sau masuratorilor.


Noutati in versiunea 3.8.0

Versiunea 3.8.0 asigura economii de cerneala mentinand in acelasi timp integritatea PDF-ului din punct de vedere al culorii fara a schimba culorile dupa cum se poate intampla in cazul altor solutii de color management. In plus, Versiunea 3.8.0 ofera un management de transparenta exceptional, mentinand integritatea culorii obiectelor transparente.

Versiunea 3.8.0 marcheaza de asemenea prima varianta a CMYK Optimizer multi-lingvistica, incluzand versiuni localizate pentru Franta si Germania. Version 3.8.0 include de asemenea update-urile Adobe PDF Library 9.0.

"Pentru a celebra aceste realizari si pentru a incuraja o astfel de investitie in aceasta perioada dificila" a adaugat Khoury, "continuam sa oferim tehnologie unica la o valoare imbatabila pentru investitia facuta, plus o garantie de sase luni la ROI."