Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Am lansat interfata creativa BeDimensional

02.10.2017
Grup Transilvae lanseaza interfata creativa BeDimensional, care are rolul de a conecta solutiile de print digital cu designerii de interior, arhitectii si utilizatorii de custom print in zona home & deco.

Grup Transilvae continua prin BeDimensional demersul lansat in cadrul Romanian Design Week si anume o serie de conferinte si evenimente, pentru a crea limbajul necesar prin care producatorul de tehnologie, utilizatorul de tehnologie si creativul sa isi puna in aplicare proiectul in cea mai bunaforma posibila.

Acesta este scopul lansarii platformei online (blog) pe care toti creativii o pot accesa pentru a povesti despre proiectele pe care le au in derulare, pentru a cere sfaturi sau pentru a crea noi posibilitati de colaborare, iar Grup Transilvae va veni in sprijinul creativilor recomandandu-le cele mai bune echipamente si furnizori de print potriviti pentru aplicatiile specifice pe care doresc sa le realizeze.

Blogul cuprinde articole din domeniul home & deco, proiecte finalizate de catre clientii Grup Transilvae, precum si multe informatii utile despre diferite aplicatii sau materiale!

Daca doriti sa participati activ in dezvoltarea acestei piete prin preluarea si finalizarea proiectelor, va rugam sa ne scrieti pe adresa de email mk@transilvae.ro si sa ne mentionati care sunt echipamentele pe care le aveti, cu ce materiale lucrati si care sunt aplicatiile pentru care va putem recomanda.