Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

S-a dat startul promotiei Apple "Back to School"

03.09.2009

Sub sloganul "Ai carte? Ai parte de reduceri", Grup Transilvae prezinta ultima promotie Apple in pachetul "Back to School".

Oferta se adreseaza strict elevilor, studentilor sau profesorilor si se traduce in reduceri de pret pentru 3 modele Apple MacBook. Discount-urile "Back to School" sunt valabile pentru clientii eligibili pana la data de 31 octombrie 2009 si depasesc 10% :

MacBook White 2.13GHz/2GB/160GB/GeForce 9400M la 3.799 RON 

Reducere de 14,77%

Click aici pentru specificatiile complete ale MacBook White. 

 

MacBook Pro 13" 2.26GHz/2GB/160GB/GeForce 9400M la 4.699 RON

Reducere de 12,34%

Click aici pentru specificatiile complete ale MacBook Pro.

 

MacBook 2.4GHz/2GB/250GB/GeForce 9400M (Unibody) la 4.699 RON

Reducere de 16,56%

Click aici pentru specificatiile complete ale MacBook.

Rapid, puternic si accesibil, un notebook Mac este instrumentul perfect atât pentru studii, cât si pentru timpul liber. Investiţi în tehnologie care să vă ajute să acceleraţi procesul de instruire şi să ridicaţi ştacheta realizărilor.

Tehnologia Apple este atât de intuitivă încât elevii nu trebuie instruiţi în această privinţă. Ei pur şi simplu o utilizează pentru a genera mediu necesar pentru învăţare, comunicare, colaborare, creaţie şi exprimare a cunoştinţelor lor.

Dacă elevii sunt "nativi digitali", majoritatea profesorilor sunt "imigranţi digitali". Chiar şi pentru aceia care înţeleg şi îmbrăţişează tehnologia, practicarea acesteia nu este la fel de naturală ca pentru elevii lor. Doar Apple oferă profesorilor posibilitatea de a se pune rapid în temă. Tehnologia Apple este mai uşor de utilizat decât oricare alta. Iar colaborarea dintre Apple şi profesioniştii educaţiei permite elaborarea unei programe digitale care să atragă elevii şi să favorizeze reuşita acestora.

Pentru a beneficia de reducerile "Back to School" este necesar ca la achizitionare sa fie trimise urmatoarele:

  • o copie dupa Cartea de Identitate si
  • o copie dupa carnetul de elev, student sau o adeverinta pentru profesor.
Grup Transilvae este la dispozitia clientilor la datele de contact cunoscute.