Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

CorelDRAW® Graphics Suite X5 ofera mai multa versatilitate, continut si unelte de culoare pentru profesionistii industriei grafice

23.02.2010

Corel Corporation a lansat azi CorelDRAW® Graphics Suite X5, ultima editie a renumitului pachet de aplicatii grafice profesionale. Cu peste 50 de caracteristici noi sau imbunatatite, CorelDRAW Graphics Suite X5 include imbunatatiri majore legate de asset management, managementul culorii, grafica web, o mare varietate de resurse pentru invatare si mai mult continut decat oricand pana acum.

Creativitatea si puterea sunt cuprinse impreuna in CorelDRAW Graphics Suite X5. Cu viteza sporita, un control al culorii mai precis, unelte de prelucrare vectoriala imbunatatite si noi capacitati Web, CDGS X5 este un produs pe care orice designer ar trebui sa il aiba.

Incepe procesul de lucru rapid cu ajutorul noilor template-uri create in mod profesionist si materialele pentru invatare. Gaseste font-uri, grafica si imagini pe propriul calculator mai rapid ca niciodata cu noul Corel® CONNECT.

Utilizeaza-ti creatiile in noi si diferite scopuri sau impartaseste-le altora oriunde cu ajutorul compatibilitatii extinse a fisierelor. Apoi fa-le publice in toate mediile, de la bannere Web si animatii, la logo-uri, semne personalizate si multe altele.

  • Mai multa viteza cu noul suport multi-core 
  • Mai mult continut multimedia si template-uri profesionale
  • Mai multe unelte de invatare ore, tutoriale video si ponturi de la experti
  • Mai multa compatibilitate, suportand mai mult de 100 de formate de fisiere
  • Mai mult control al culorii si consistenta
  • Mai multe capacitati Web, inclusiv suport pentru animatie Flash
  • Mai multe optiuni de output pentru print, Web, semnalistica digitala si multe altele

Comunicatul de presa oficial al Corel Corporation legat de lansarea noului software CorelDRAW Graphics Suite X5 este disponibil in intregime, in limba engleza aici

Pentru o comparatie intre versiunile CorelDRAW Graphics Suite de pana acum vizualizati imaginile atasate acestei stiri sau click aici  pentru a descarca fisierul PDF comparativ din sectiunea Fisiere atasate.