Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

De ce un Mac pentru educatie?

05.03.2010

Un Mac te sustine in toate momentele vietii tale de student. Rapid, puternic si accesibil, un notebook Mac este instrumentul perfect atat pentru studii, cat si pentru timpul liber.

Treci pe Mac si beneficiaza de o reducere de 10% la achizitionarea unui notebook Apple pana pe data de 31 martie 2010, in limita stocului disponibil. Click aici pentru oferta speciala pentru studenti.

Creativate fara limite cu iLife 09 Creativate fara limite cu iLife 09
Fiecare Mac vine echipat cu cea mai recenta versiune a pachetului iLife, suita de instrumente digitale pentru creatie de la Apple. Este extrem de usor sa experimentezi creativ cu pozele si muzica ta sau sa adaugi noi dimensiuni lucrarilor tale cu materiale video si podcasturi.
Gata de treaba, mai rapid Gata de treaba, mai rapid
Un Mac ruleaza Mac OS X, cel mai avansat sistem de operare din lume, astfel incat este usor de configurat, simplu de utilizat si include o sumedenie de functionalitati inovatoare care simplifica atat studiul, cat si socializarea. Si chiar daca niciun computer nu este 100% imun la virusi si malware, un Mac este incomparabil mai sigur impotriva acestui gen de amenintari.
Foloseste Microsoft Office si colaboreaza cu PC-uri Microsoft Office si Windows
Poti folosi Microsoft Office pe Mac si poti partaja documente cu PC-uri. Aproape toate tipurile de fisiere pot fi partajate intre Mac-uri si PC-uri, astfel incat să nu intampini nicio problemă in schimbul de idei cu colegii sau profesorii tai. in plus, poti instala chiar si Windows ca sistem de operare secundar pentru programele care ruleaza doar pe aceasta platforma.
Conectat în permanenta Conectat in permanenta
Un Mac este conceput pentru a se conecta usor si rapid la orice retea, cu sau fara fir. De asemenea, poti conecta instantaneu majoritatea camerelor digitale si a imprimantelor - fara a necesita descarcarea de drivere.
Socializeaza instantaneu Socializeaza instantaneu
Cu un Mac este usor sa pastrezi legatura atat cu noii colegi de facultate, cat si cu membrii familiei si prietenii de acasa. Aplicatia preinstalata iChat si camera video integrata iSight iti permit sa porti conversatii video imediat ce ai deschis Mac-ul tau. Cu iLife iti poti construi si intretine blogul si chiar podcastul personal. Si, cand iti faci timp pentru a le scrie cateva randuri parintilor, aplicatia de email este de asemenea inclusa.