Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

EFI lanseaza EFI XF 4.1, sistemul de management al culorii pentru imprimare comerciala, sign & display, ambalaje si remote proofing

01.02.2010

Noile versiuni ale RIP-urilor software EFI ofera suport pentru operatiunile de taiere, un puternic flux de productie RGB, prelucrare a culorii imbunatatita, suport pentru cele mai noi standarde ale industriei, o gama extinsa a imprimantelor, cutterelor si routerelor compatibile, integrare cu aplicatia EFI Web Control Center si multe altele... 

 

Efi a anuntat disponibilitatea ultimului upgrade la seria software EFI XF. Acum renumitele RIP-uri software EFI Colorproof XF si EFI Fiery XF sunt disponibile intr-o noua versiune imbunatatita: 4.1.

Noile caracteristici ofera utilizatorilor o solutie completa de productie inkjet. "Scopul nostru este sa ne ajutam clientii sa devina cat de profitabili posibil" a declarat Stefan Spiefel, manager general al EFI's Graphic Arts Solutions Group din Ratingen, Germania. "Noile unelte incorporate in EFI XF 4.1 sunt proiectate pentru a face tocmai acest lucru. Am adaugat imbunatatiri remarcabile referitoare la output-ul de culoare, o solutie de taiere dedicata si un modul de imprimare PDF modificat, precum si suport pentru standarde ce permit imprimantelor controlate cu XF sa fie mai productive si sa livreze o calitate mai buna in orice flux de productie."

NOI FUNCTIONALITATI 

EFI Cutting Engine Support

Un Cut Server dedicat ce e capabil sa furnizeze o conexiune la 1.200 de cutter-plottere si routere de la 70 de producatori diferiti. Software-ul genereaza marcaje de taiere pentru lucrari simple, nesting si pasi cu repetare. Permite utilizatorilor sa scaleze, sa roteasca si sa decupeze lucrarile. Optiunea Cut Server poate controla pana la 8 motoare de taiere simultan.

Pe langa EFI Cut Server, o noua optiune "Print & Cut" creste productivitatea prin permiterea imprimarii si taierii intr-un singur pas , avand posibilitatea alternativa de a cutting-only (doar taiere), aplicandu-se imprimantelor "Print & Cut" compatibile.

Alte feature-uri noi :

  • liniarizare imbunatatita
  • RGB Contone Driver, Linearizare si Profilare
  • Functionalitate de Optimizare imbunatatita
  • Spot Color Overprint & instrumente de masura
  • Unealta de corectare vizuala
  • Enhanced Dynamic WedgeTM
  • Imbunatatiri de Usability

New tehnologii si standarde suportate
-Sisteme de Operare suportate: Mac OS X 10.6; -Windows 7
-Adobe CPSI 3019
-Adobe PDF Print Engine 2.0.4004.5
-IDEAlliance ISO 12647-7 2009 Color Control Wedge
-Latest FograCert evaluation test form
-Support of DYMO LabelWriter Series Duo and Twin Turbo for label printing of verification results

Noi driveri pentru imprimante
Epson Stylus Pro 2880 (RGB Contone)
Epson Stylus Pro 3800 (RGB Contone)
Epson Stylus Pro 3880 (CMYK & RGB Contone, CMYK Halftone)
Epson Stylus Pro 4880/7880/9880/11880 (RGB Contone)
Epson Stylus Pro x700 Series (CMYK & RGB Contone, CMYK Halftone)
Epson Stylus Pro x900 Series (RGB Contone, CMYK Halftone)
Epson Stylus Pro WT7900 (CMYK Contone & Halftone)
OKI C910 (1-Bit / Multilevel) / ES9410dn (Multilevel)
Mimaki CJV30-60/-100/-130/-160 (Windows only / Print & Cut device)
Mimaki JV33-260 (Windows only)
Rastek H650
Seiko ColorPainter H-74s / H-104s

Pentru toate detaliile legate de noile caracteristici puteti studia comunicatul oficial de presa in limba engleza aici sau brosurile originale ale noii versiuni pentru fiecare software din seria EFI XF: Efi Colorproof XF 4.1 si Efi Fiery XF 4.1 (Fisiere atasate)