Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

EskoArtwork anunta extinderea parteneriatului strategic cu HP

28.06.2010

Gent (Belgium), June 22, 2010 - EskoArtwork anunta extinderea parteneriatului cu HP Graphics Solutions Business la divizia HP Scitex Large Format.

In replica la cererea in continua crestere pentru unelte prepress dedicate, EskoArtwork si HP Scitex au ajuns la un acord de co-marketare a solutiilor de fluxuri de productie integrate create special pentru piata sign & display. Aceste solutii includ suita completa EskoArtwork i-cut, o colectie de software de pre-productie design-to-finish adresata intregului flux de lucru.

Parteneriat in actiune la Fespa 2010

Vizitatorii Fespa 2010 au avut ocazia sa vada noul parteneriat in actiune. In cadrul standului HP, au avut oportunitatea de a experimenta o demonstratie live a unui flux de productie complet - de la design la finisare - care integreaza solutiile software EskoArtwork cu imprimantele de format mare HP Scitex.

Design-ul creativ initial a fost realizat utilizand software-ul de design EskoArtwork Studio 3D. Prin suita i-cut a fost prezentata o solutie prepress de prelucrare a fisierelor utilizand in particular i-cut Preflight (destinat unui proces eficient de preflight si editare a fisierelor PDF) in timp ce nesting-ul interactiv si pregatirea datelor si a liniilor de taiere s-a realizat utilizand i-cut Layout. Odata ce layout-ul a fost pregatit, lucrarea a fost executata pe imprimantele HP Scitex FB7500 si FB500, pentru ca ulterior colile imprimate sa fie mutate pe o masa Kongsberg i-XL24 de taiere si biguire.

Pe parcursul intregului flux de lucru, functionalitatile avansate de automatizare ale EskoArtwork Automation Engine au redus la minim operatiunile manuale necesare. De asemenea, EskoArtwork Automation Engine a imbunatatit integrarea cu datele structurale permitand utilizatorilor sa detecteze erori in stadii incipiente ceea ce duce la imbunatatirea calitatii si reducerea costurilor.   

i-cut Suite - motorul intregului flux de productie digital

Noua suita de produse software, i-cut Suite, a fost lansata la FESPA 2010. Software-ul este unic in industrie, oferind o solutie dedicata fiecarei etape din fluxurile de productie: de la design-ul initial si layout la imprimare si finisare. Coordonand intregul flux digital de productie, Suita i-cut asigura integritatea datelor in cadrul fiecarei etape a procesului, avand chiar posibilitatea de a corecta erorile atunci cand sunt detectate ceea ce va determina mai putine lucrari refacute, timpi de set-up foarte scazuti si o livrare mai rapida a lucrarilor.