Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

EskoArtwork tinteste catre finisarea digitala cu o noua masa de taiere

24.03.2010

Cu noua versiune de masa de taiere Kongsberg, producatorul belgian cu sediul in Gent isi atinge obiectivul de a oferi un instrument de decupare performant, "fara forma de stantare", imprimatorilor digitali şi producatorilor de lucrari de signaletica cu format mic.

Kongsberg i-XE10 "poate sa automatizeze integral procesul de finisare", citam din declaratiile companiei belgiene, facute cu ocazia unei conferinte de presa pre-Ipex sustinute la Brussel. Echipamentul este destinat in special atelierelor de imprimare digitala care realizeaza operatii de finisare in-house, EskoArtwork sustinand ca sistemul reduce costurile şi "imbunatateşte dramatic timpul de pregatire" al lucrarilor.

Cu ocazia amintitei conferinte de presa, Einar Ek, business development manager pentru divizia CAM a EskoArtwork a declarat ca "Datorita inexistentei nevoii de a mai externaliza vreunul dintre procesele de productie, atelierul de imprimare işi reduce costurile operationale, reduce timpul tranzitarii lucrarilor prin diferitele procese de productie şi creşte numarul de lucrari care pot fi realizate - fapt care in final conduce la profitabilitate".

Dispozitivul integreaza o serie de optiuni creative pentru finisare care permit interventia pe orice tip de material imprimat - de la substraturile rigide subtiri la cele flexibile - pentru realizarea unor lucrari precum carti de vizita, broşuri care au nevoie de biguire sau ştantare, sau elemente mici de signaletica sau display-uri (...)

continuare pe www.print-magazin.ro