Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

EskoArtwork va prezenta solutii Design to Print to Cut in cadrul Fespa Digital 2011

13.05.2011
EskoArtwork prezinta solutii "Design to Print to Cut" in cadrul Fespa Digital 2011

Hamburg Messe und Congress GmbH
Messeplatz 1
20357 Hamburg
GERMANIA
Stand: A30 - Hala A4 (105m²)

EskoArtwork va prezenta portofoliul complet de solutii integrate hardware si software in cadrul Fespa Digital.

Punctul central de atractie va fi reprezentat fara indoiala de suita software EskoArtwork i-cut Suite. Aceasta solutie integrata fluxurilor de productie - dedicata pietei digitale de semnalistica si afisaj - optimizeaza si imbunatateste intregul proces de productie de la design la imprimare si taiere.

ArtiosCAD si Studio, produse software ideale pentru aplicatii de design structural, vor fi de asemenea prezentate in cadrul targului. Vizitatorii standului EskoArtwork vor avea oportunitatea sa testeze "live" mesele de taiere, frezare si biguire Kongsberg i-XL24 si i-XP44, doua dintre solutiile de finisare lider-de-piata ale companiei, create special pentru a oferi productivitate de neegalat si taiere perfecta. Fespa Digital va avea loc in cadrul Messe Hamburg intre 24 si 27 Mai, 2011. EskoArtwork isi va prezenta solutiile hardware si software in Hala A4, stand A30.

"Suntem nerabdatori sa venim la Hamburg pentru targ," spune Nicolai Gradman, Senior Vice President CAM & Supply Chain la EskoArtwork. "Mai mult ca oricand, profesionistii din domeniul imprimarii realizeaza importanta derularii unei operatiuni cu fluxuri foarte bine optimizate pentru a se putea mentine in fata competitorilor. Utilizarea echipamentelor digitale este solutia perfecta pentru a intampina cererea in crestere pentru lucrari mici, semnalistica si afisaj <>. Insa pentru a te mentine cu adevarat competitiv, operatiunile de imprimare trebuie de asemenea sa fie extrem de bine puse la punct. Pe intregul proces de productie design-to-print-to-cut, solutiile noastre integrate fluxurilor economisesc timp pretios, reduc pierderile si ofera castiguri semnificative de productivitate."

 

Pentru detalii complete despre prezenta EskoArtwork la FESPA Digital, Hamburg 2011, cititi aici comunicatul de presa oficial (EN).