Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Esko lanseaza o noua platforma de finisare digitala de 3,2m

07.10.2013

Kongsberg C64: reconstruit pentru secolul 21

Cu prilejul participării companiei la SGIA va fi lansată noua serie de finisare digitală Kongsberg C. "Aceasta nu este doar o masă Kongsberg - este o platformă pentru sistemele de finisare Kongsberg reconstruită şi reproiectată în întregime. Le denumim seria C, dupa un deceniu marcat de succesul echipamentelor Kongsberg seria X," afirmă Steve Bennett, Vice Preşedinte Esko, Digital Finishing Business.

"Printre numeroasele noi caracteristici ies în evidenţă traversa inovativă din material compozit ce oferă cea mai rapidă producţie precum şi cea mai bună calitate şi precizie în tăiere şi routare comparativ cu sistemele de aceiaşi mărime. Kongsberg C asigură cea mai bună versatilitate pentru toate aplicaţiile de semnalistică, display şi packaging. În plus, echipamentul este uşor de utilizat, de la noua interfaţă până la uşurinţa de înlocuire a instrumentelor pe masă. Esko reconfirmă astfel faptul că sistemele Konsgberg sunt lidere pe piaţă în categoria lor."

La SGIA, Esko prezintă modelul Kongsberg C64: funcţionează cu materiale de 3210mm lăţime şi 3200mm lungime (126" x 126"), pentru a rezolva dimensiunile large format din ziua de azi. Este disponibil de asemenea şi un model de 3210mm lăţime şi 1600mm lungime (126" x 63").

 

Despre Grup Transilvae

Grup Transilvae este partenerul Esko pentru echipamentele sign & display şi suita software Artioscad şi i-cut, precum şi Hewlett-Packard Industrial Printing Solutions Europe pentru tot portofoliul de imprimare HP de format lat şi super-lat (de la 1m lăţime la 5m lăţime).

Compania activează pe piaţa din România din 1991, oferind soluţii de vârf pentru industria grafică şi de tipar - www.transilvae.ro.

 

Despre Esko

Esko este un furnizor global şi integrator de soluţii inovatoare pentru producţia de ambalaje şi etichete, sign & display, imprimare comercială şi publishing profesional.

Soluţiile Esko asigură suport şi gestionează procesele de ambalare şi imprimare pentru proprietarii de branduri, retaileri, designeri, producători de ambalaje şi furnizori de servicii de imprimare.

Esko este lider global de piaţă prin soluţiile software de pre-producţie dedicate designerilor şi producătorilor - mai multe despre Esko pe www.esko.com.

Esko este o companie Danaher - www.danaher.com.