Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Esko va prezenta la Drupa 2016 noutati semnificative in portofoliul sau software si hardware

28.04.2016

Esko va introduce inovații semnificative în portofoliul său software şi hardware, pentru a permite clienților din domeniul ambalajelor şi sign & display să creeze, să gestioneze și să producă lucrări mai eficient.

Producţia de etichete, ambalaje, semnalistică din ziua de astăzi a devenit din ce în ce mai complexă. Brand ownerii doresc să vândă produse mai multe și mai bune și să le aducă cât mai repede pe piață. Acest lucru conduce la o diversificare sporită a gamelor de produse, toate având nevoie de etichete și ambalaje, precum și mai multe sisteme POS şi alte elemente de semnalistică. Aceste materiale trebuie să fie produse în tiraje de producție tot mai mici, ținând cont și de presiunea cauzată de cerințele de conformitate de reglementare și de brand.

Esko Software Platform simplifică producţia de ambalaje

Esko a actualizat complet soluţiile sale software și le-a relansat sub marca "Esko Software Platform". Aceasta este următoarea versiune a portofoliului bine cunoscut de soluţii software integrate pentru design, prepress, automatizare a fluxurilor de lucru, color management și lanț de aprovizionare, cu utilitate pentru producţia de ambalaje, etichete, semnalistică.

Printre principalele beneficii ale platformei, menţionăm:

 • Mai multe module software puse la dispoziție în sistem software ca serviciu ( SaaS) și abonamente;
 • Suport 3D îmbunătățit, în special atunci când vizualizați obiecte în WebCenter și pe dispozitive mobile;
 • Un nou modul de gestionare a conținutului pentru WebCenter ;
 • ArtPro + , un editor prepress nou, independent de platformă, nativ PDF;
 • Instrumente și biblioteci noi pentru design POP cu părţi multiple în ArtiosCAD 16;
 • Interfață Planogramă pentru Store Visualizer 16;
 • Noul set de instrumente automate pentru asigurarea calității în Automation Engine;
 • Integrare hardware Esko în fluxul de lucru (Automation Engine Device View) ;
 • Îmbunătățirea experienței utilizatorului în toate aplicațiile.

 

Esko duce eficienţa şi simplitatea din finisarea digitală la un alt nivel

Esko a comunicat cu zeci de companii, clienţi actuali sau nu, pentru o analiză profundă a proceselor lor de producție din piaţă, în ceea ce priveşte finisarea în tiraje scurte (semnalistica, display-uri şi ambalaje). Această analiză a evidenţiat o cerere de ansamblu clară pentru un mai bun output și control, astfel încât companiile să fie în măsură să îndeplinească mai bine termenele clienților să realizeze marje mai mari de operare și să îmbunătățească ușurința de utilizare.

Esko Software Platform este îmbunătățită cu capacități noi și oferă o experiență unică de utilizare. Întreaga gamă de inovații și integrări Esko Software Platform va fi demonstrată pentru prima dată la Drupa 2016, în perioada 31 Mai - 10 Iunie, la Düsseldorf.

 

Proces simplificat de alegere a platformelor Kongsberg

Esko introduce o gamă de finisare digitală pe deplin consolidată: linia de mese Kongsberg de tăiere, biguire și frezare este prezentată cu un nou sistem de alegere a platformei, simplificat, împreună cu o colecţie de soluții software complet integrate. Astfel, Esko a simplificat și a îmbunătățit portofoliul său de mese Kongsberg, pentru a permite clienților să identifice mai ușor sistemele care potrivesc cel mai bine nevoilor lor, inclusiv configurații predefinite și complet upgradabile. 

Aceste două game distincte de produse dau clienților posibilitatea de a realiza o alegere clară și simplă între cea mai mare flexibilitate pentru lucrări versatile și creative (Kongsberg X), sau cea mai bună productivitate pentru tiraje de producție eficiente (Kongsberg C).

Beneficii:
 • Două noi modele de mese de tăiere - Kongsberg X şi Kongsberg C - fiecare cu gama sa de dimensiuni şi configuraţii;
 • Ajustarea automată a instrumentelor pentru schimbarea rapidă a lucrărilor;
 • Un nou instrument software pentru estimarea cât mai precisă a cotaţiilor şi pentru planificarea producției ;
 • Baza de date pentru materiale de finisare integrată, ce adaugă expertiză software-ului de operare ;
 • Integrarea tabelelor de tăiere în fluxul de lucru cu Automation Engine Device View pentru îmbunătăţirea managementului lucrărilor.

 

Promoţie Drupa 2016: Beneficiaţi de 10% discount pentru orice masă de tăiere, biguire şi frezare Kongsberg, achiziţionată pe durata târgului! *

La Drupa 2016, Esko va prezenta o gamă largă de inovații, împreună cu X - Rite - Pantone. Companiile vor fi situate în Sala 8b , standul A23. Standul de 900 m2 al producătorului va fi structurat pe şase mari zone de inspiraţie ce vor conduce vizitatorii prin fiecare etapă a unui flux de producţie a ambalajelor. Fiecare zonă prezintă soluţii şi inovaţii esenţiale ale companiilor. 

 

Cele sase zone sunt:

 • Brand-uri, specificaţii şi brief-ing;
 • Design;
 • Artwork & Repro;
 • Flexo - fabricarea plăcilor;
 • Imprimare şi management al cernelii;
 • Finisare.

* Nu se cumulează cu alte discounturi negociate sau acordate la nivel de grup;