Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Va invitam sa va inregistrati la cea de-a patra editie a Fogra Colour Management Symposium

19.09.2013

Fogra Colour Management Symposium a devenit unul dintre principalele evenimente internationale dedicate managementului culorii, dupa trei editii de succes cu o participare pe masura.

Va invitam sa va inregistrati la cea de-a patra editie, organizata in perioada 6-7 Februarie 2014 la München, Germania, pentru a va alatura celor 500 de participanti estimati pentru acest an.

Evenimentul este dedicat persoanelor de decizie, managerilor si furnizorilor de servicii in cautare de modalitati de a comunica continutul vizual intr-o maniera eficienta si precisa din punct de vedere al culorii.

Pe parcursul a sapte sesiuni se vor prezenta si discuta solutii la provocarile prezente si viitoare din domeniul managementului culorii pentru imprimarea digitala small si large format, precum si pentru cea conventionala.

Pornind de la principiul evenimentului „Science meets colour", participantii vor putea opta si pentru unul dintre cele 4 seminarii de 90 de minute organizate in paralel, in functie de cunostintele pe care doresc sa le aprofundeze.

In cadrul evenimentului, Dorin Pitigoi - Color & Standardization expert și Authorized X-Rite/Pantone Education Partner, va fi moderator si speaker in cadrul sectiunii How important is colour accuracy" cu prezentarea „Colour challenges in signage printing - measuring, profiling and final viewing. How to correlate customer colour perception with colour measurements?" si va sustine unul dintre cele 4 seminarii - "Colour reproduction on backlit substrates. How to reproduce colours accurately on lightboxes and on their different states".

Pretul pentru participarea la eveniment este de 1075 € fara TVA. Va recomandam sa va inregistrati pana la data de 30 Noiembrie 2013, pentru a beneficia de discount-ul de 20% (1075 € - 895 € fara TVA) oferit pentru inscrierea din timp. Seminariile se achita separat.

Pentru informatii suplimentare privind Fogra Colour Management Symposium va recomandam sa consultati site-ul Fogra si documentul de prezentare ce contine si agenda completa a evenimentului.