Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Grup Transilvae deschide un Showroom HP Large Format Printers în Bucuresti

23.03.2009

Grup Transilvae în colaborare cu partenerii sai Leykom si Larrox deschide un Showroom HP Large Format Printers în Bucuresti în cursul lunii Martie 2009.

Saptamana de debut OPEN HOUSE in perioada 23-27 martie si lansarea de catre Leykom a modelului HP Designjet L65500, noua tehnologie cu cerneala latex este urmata de demonstratii zilnice (pe baza de programare) si promotii de tip Try & Buy pentru un larg portofoliu de echipamente de imprimare.

Industria grafica si toti cei interesati de imprimarea indoor sau outdoor pe formate mari vor putea sa testeze începind cu aceasta luna cele mai noi echipamente HP LFP in spatiul de aproape 200mp pus la dispozitie in Calea Ferentari 77.

Puteti evalua un larg portofoliu de solutii:

  • imprimante cu cerneala pigment water based pentru domeniul fotografic Designjet 13
  • noul model Designjet Z3200,
  • apoi cel mai productiv model Z6100 care a reusit sa impuna in 2008 un nou standard pentru imprimarea de backlit film si reproduceri de arta sau
  • imprimari de calitate cu rezistenta la apa si pina la 200 de ani pe anumite media recomandate,
  • trecind apoi spre gama outdoor cu modelele low-solvent HP Designjet 9000s/10000s roll-to-roll,
  • urmind modelul hibrid, flatbed si roll-to-freefall cu cerneala UV Designjet H35500, care la o latime de 137cm si acceptind materiale rigide de pina la 25mm grosime precum si role este unul din cele mai versatile echipamente din piata,
  • alaturi de modelul cu productivitate ridicata, HP Scitex FB910, cu o latime de 250cm si grosime maxima de 70mm.

Vedeta necontestata insa este de azi HP Designjet L65500, un echipament roll-to-roll cu noua cerneala latex rezistenta 5 ani , nelaminat outdoor care la o rezolutie de 1200dpi si o viteza de pina la 157mp/h la o trecere deschide o etapa noua in printul outdoor prin utilizarea unei tehnologii revolutionare, ecologice, fara noxe sau miros. Polimerizeaza la cald o cerneala bazata pe apa pentru a oferi un produs finit cu o rezistenta similara tehnologiilor solvent dar fara agenti chimici poluanti si la un pret de imprimare scazut.

Va asteptam!