Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

HP a lansat azi noile imprimante large-format HP Scitex LX800, LX600 si HP Scitex FB500

18.05.2010
- comunicat de presa - 

 

HP dezvolta noi oportunitati de crestere pentru profesionistii industriei grafice prin exinderea portofoliului de echipamente de format mare si lat

HP a lansat azi noile imprimante large-format HP Scitex LX800, LX600 si HP Scitex FB500


BIRMINGHAM, U.K., 18 mai 2010 - HP isi extinde astazi portofoliul de echipamente destinate industriei grafice venind in intampinarea clientilor cu noi solutii de imprimare large-format ce imbunatatesc performantele si permit intrarea in noi arii de aplicatii.

Compania a prezentat doua noi echipamente din seria HP Scitex ce folosesc cernelurile pe baza de apa HP Latex, o noua imprimanta entry-level flatbed si o noua versiune a imprimantei TurboJet UV TJ8600.

Noile solutii au fost lansate la IPEX 2010 unde HP are cel mai mare stand din cadrul targului si cel mai larg portofoliu de tehnologii de imprimare digitala in prezentare, incluzand simulari de fluxuri de productie si prezentari pentru clienti a unei game variate de aplicatii reale.


Noile echipamente HP Scitex promoveaza pe piata de signalistica cernelurile HP Latex
HP a prezentat noile modele de imprimante large-format HP Scitex ce utilizeaza cerneala revolutionara Latex: echipamentul de 3,2 m (126-inch) HP Scitex LX800 si cel de 2,6 m (104-inch) HP Scitex LX600.

Ca cel mai mare, cel mai productiv echipament cu cerneala HP Latex pana la momentul de fata, imprimanta HP Scitex LX800 seteaza un nou standard de calitate a imaginii pentru piata de productie industriala large-format. Are capacitati roll-to-free fall, roll-to-collector si dual-roll (cu role de pana la 1,52m/60-inch, de diametre diferite, gratie unui mecanism cu diferential). LX800 produce rezultate de inalta calitate cu o rezolutie de pina la 1.200 dpi la viteze de la 88 m²/hr. (947 ft²/hr.) pentru billboard-uri outdoor si 45 m²/hr. (484 ft²/hr.) pentru aplicatii indoor, cu o viteza maxima de 177mp/hr intr-o singura trecere si permite imprimarea de materiale textile fara suport datorita unui sistem de colectare a cernelii."

Beneficiile aduse de HP Scitex LX800 portofoliului nostru au depasit cu mult investitia" a spus Vicente Verdu, manager de vanzari la compania cu sediul in Barcelona, Verdúdigital. "Am atras multi noi clienti prin atingerea unei calitati a imaginii deosebite concomitent cu satisfacerea cerintelor clientilor nostri de reducere a costurilor."

HP si-a extins gama de imprimante UV prin HP Scitex FB500
Noul printer flatbed UV, FB500, permite specialistilor in imprimare digitala si serigrafie, shop-urilor de signalistica si afisaj sau firmelor mari de productie sa internalizeze capacitatea de imprimare pe materiale rigide.

Noul flatbed are o latime de imprimare de 163 cm (64-inch) si capacitati optionale de cerneala alba (cu o solutie inovatoare de omogenizare permanenta) precum si de imprimare roll-to-roll, adresandu-se astfel unei game foarte largi de aplicatii. in plus, permite monitorizarea online de la distanta prin intermediul HP Embedded Web Server si a camerei montate pe echipament. Sistemul de avans vacuumatic si alimentare cu media in timpul imprimarii mareste semnificativ productivitatea si permite prelucrarea de precizie cu rezolutii pina la 1200dpi si viteze pina la 37mp/hr. inclusiv pentru materiale grele.

Pentru piata de signalistica si afisaj de volume mari HP prezinta noua serie TJ
Ultima serie de imprimante UV TJ, HP Scitex TJ8600, ofera moduri de imprimare gloss complete si selective si o calitate exceptionala impreuna cu noile cerneluri Scitex TJ210. Permite o gama de aplicatii extinsa, incluzand grafica pentru vehicule si aplicatii POP datorita flexibilitatii crescute si mirosului redus comparativ cu cernelurile Scitex HP TJ200.
Cei care nu au ajuns la IPEX si nu numai sunt invitati la standul HP din cadrul targului international FESPA 2010 (Munchen, 22-26 Iunie) pentru a studia noile posibilitati oferite de portofoliul extins de imprimante HP large-format.

Pentru mai multe informatii despre anunturile si prezentarile HP din cadrul IPEX accesati www.hp.com/go/IPEX, www.transilvae.ro sau fluxurile Twitter ale HPGraphicArts si Grup Transilvae.

Despre HP

HP, cea mai mare companie IT la nivel mondial, simplifica experienţa tehnologica pentru consumatori şi companii avand un portofoliu ce include imprimante, calculatoare personale, software, servicii şi infrastructura IT. Mai multe informaţii despre HP sunt disponibile la www.hp.com .

Despre Grup Transilvae

Grup Transilvae este partenerul Hewlett-Packard Industrial Printing Solutions Europe pentru tot portofoliul de imprimare HP de format lat şi super-lat (de la 1m latime la 5m latime) si importa cea mai larga gama de echipamente pentru imprimarile de format mare outdoor şi indoor. Mai multe despre GT pe www.transilvae.ro.