Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

HP isi extinde portofoliul de imprimante cu HP LATEX R

09.07.2018

09 iulie 2018 - HPInc. si-a extins seria de imprimante hibride HP Latex R cu modelul  R1000 pentru imprimare rigida si flexibila.Proiectata pentru o varietate de aplicatii hibride, inclusiv signalistica siafisaj, portofoliul extins ofera mai multe optiuni, valoare si versatilitate,oferind tehnologii inovatoare precum tehnologia HP Latex Rigid Printing si HPLatex White Ink.                                                                          

"Furnizorii de servicii de imprimare cautanoi modalitati de crestere a productiei si de extindere a aplicatiilor prininvestitii in tehnologii inovatoare de imprimare, cum ar fi materialele rigide sicerneala alba, pentru a intampina toate posibilitatile de tiparire", adeclarat Joan Pérez Pericot, Director General, HP Graphics Business, HP Inc."Lansarea noii serii de imprimante HP Latex R ofera o solutie de imprimareversatila si inovatoare pentru afacerile de dimensiuni medii pentru a deblocaoportunitatile de imprimare si pentru a creste productivitatea." 

Portofoliul actualinclude imprimanta HP Latex R2000, conceputa pentru furnizorii de servicii deimprimare de mari dimensiuni care necesita eficienta in fluxul de lucru siproductie sustinuta. Odata cu debutul imprimantei HP Latex R1000, HP sporeste valoareamaxima intr-un singur dispozitiv. Conceput pentru a permite dezvoltareaafacerilor constranse din punct de vedere investitii si spatiu, imprimantaversatila ofera un singur set de cerneluri pentru o gama larga de suporturiflexibile si rigide, inclusiv aplicatii pentru retail, semnalizare outdoor,grafica pentru ferestre, evenimente, expozitii si decoratiuni. 

Noua imprimanta are cartuse de cerneala de 3 litri,comparativ cu cele de 5 litri ale modelului mai mare, si este proiectata pentru materiale cu o latime de panala 1,64 m si o grosime de pana la 5cm , in timp ce R2000 imprima pana la 2,5 metri latime si grosime de pana la 5cm.

Cel mai nou model, HPLatex R1000 permite:

Calitate ridicata a imaginii si culorivibrante: Capetele de imprimare HP Thermal Inkjet si cernelurile HP Latex inbunatatiteobtin culori vibrante pe materiale rigide, pastreaza in acelasi timp luciulmaterialului si nu au miros.

Imprimarea cu alb fara limite: cernealaalba Latex furnizeaza cel mai stralucitor alb pe suporturi transparente sicolorate, fara pierderi intre lucrarile de imprimare cu alb. Capetele deimprimare HP Thermal Inkjet detasabile pot fi stocate intr-o camera rotativaoffline si intretinerea automata face ca albul sa se comporte precum orice altaculoare, incluzand recircularea automata si verificarile duzelor.

Durabilitate si versatilitate: HP Latex Overcoat adauga cernealadurabila si flexibila pe baza de apa pentru o aderenta ridicata si rezistentala zgariere, in timp ce temperaturile reduse de polimerizare permit oversatilitate larga a suportului media.

Eficienta: Fluxul de lucru productivpermite clientilor sa se ocupe de varfurile de productie in-house si sa finalizezelucrarile cu termene scurte cu pana la 57 mp/ ora si role de pana la 60 kgpentru imprimare flexibila.

Imprimare inteligenta: Serviciileproactive si preventive prin serviciile HP Smart maximizeaza timpul de functionaresi ajuta la evitarea greselilor costisitoare de operare cu intretinerea automata,vacuum inteligent si incarcare asistata.