Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

HP la FESPA Amsterdam 12-14 Mai 2009

26.04.2009

Imbarcati-va intr-o calatorie digitala cu cel mai larg portofoliu HP

In perioada 12-14 mai, HP isi propune sa prezinte o nou consolidata gama de produse digitale in cadrul Expozitiei FESPA Digital 2009, la Amsterdam, unde va expune o selectie a portofoliului sau de imprimare la standul C70.


Prezentand cu titlu de premiera in zona EMEA imprimanta HP Scitex FB7500, portofoliul HP este cel mai larg în industria grafica si include o gama de tehnologii de reproducere a imaginilor, solutii pentru fluxul de lucru si aplicatii conexe pentru a furniza sisteme avansate, end-to-end, destinate furnizorilor de servicii de imprimare.

Punctele de atractie ale standului includ:

  • Imprimanta HP Scitex FB7500, care asigura varful de productivitate in industrie odata cu o imprimare de mare viteza si automatizare pe trei sferturi in standard, conceputa sa devina lider de piata in “revolutia” de la analog la digital.

  • Imprimanta HP Designjet L65500, prima dintr-o noua categorie a imprimantelor de format lat cu cerneluri HP Latex.  Se distinge prin reducerea impactului imprimarii asupra mediului si ofera versatilitate pentru interior si exterior, asigurand in acelasi timp calitate si durabilitate la viteze ridicate de imprimare.

  • 14 noi substraturi de format mare – incluzand cinci substraturi reciclabile (2) concepute pornind de la grija pentru mediu si pentru rezultate optime cu tehnologiile de imprimare Latex HP

  • Imprimanta HP Scitex XP2300, prima presa UV roll-to-roll de 3.2m conceputa in mod specific pentru piata signace de exterior 

  • Imprimanta HP Scitex TJ8550, asigura viteze mai mari de imprimare la costuri reduse decat predecesoarea sa – înca un motiv pentru imbarcarea dvs. in calatoria digitala

  • Imprimanta HP Scitex XP5300, conceputa pentru medii industriale de imprimare de viteza si volum mare, ofera o combinatie de impact a vitezelor de imprimare cele mai mari din industrie (3) si a cernelurilor UV de calitate avansata

  • Imprimanta HP Scitex FB6700, o presa plana care aduce avantajele proceselor digitale pentru imprimare pe suport media rigid, facand-o ideala pentru productia de afisaje de tip POP si POS, mostre, ambalaje in serii reduse si standuri expozitionale 

  • Imprimanta HP Scitex FB950, furnizeaza POP si POS de calitate consistent ridicata, semnalistica de expozitie si eveniment pe aproape orice suport media rigid (4) sau pe medii flexibile (5)

  • Imprimanta foto HP Designjet Z3200, utilizeaza 12 culori, 44" (1118mm) pentru imagini de calitate de galerie, cu un spectrofotometru X-Rite încorporat pentru reproduceri color de calitate remarcabila pentru fotografi, GIS, aplicatii comerciale si de de tipar de proba (proof)

  • Familia de imprimante HP Designjet Z6100, produce imprimari vii, de impact, la viteze maxime de imprimare. Familia de imprimante este ideala pentru interior si chiar exterior de scurta durata si aplicatii in format mare cum ar fi fotografii si imprimari artistice, desene, harti si randari. Sunt expuse ambele modele de 42" si 60" (1067mm si1524mm).


"HP este se decisa sa furnizeze cel mai vast portofoliu al tehnologiei digitale in format mare si solutiilor end-to-end, impreuna cu un angajament neclintit care vizeaza reusita clientilor nostri”, a precizat Santiago Morera, vicepresedinte si director general al Grupului de Imprimare si Imagine, Imprimare in Format Mare, din cadrul Companiei HP.
Cînd economiile încetinesc temerile pot creste, dar în acelasi timp se ivesc noi oportunitati. Posesorii de marci concureaza pentru atentia consumatorilor, asadar trebuie sa lanseze mesaje de impact rapid si totodata eficient din punct de vedere al costului. Solutiile digitale HP sunt mai mult decat oricand un rapuns deosebit de relevant la provocarile moderne, oferind furnizorilor de servicii de imprimare, o oportunitate unica de dezvoltare a unor noi surse de venit si de intrare pe piete noi”.


(1) in categoria pret/performanta pentru care tehnologiile Latex HP sint concepute
(2) Oportunitati de reciclare disponibile doar in zone restranse. Clientii vor consulta resursele de reciclare pe plan local.
(3) Comparate cu imprimantele in format super-lat roll-to-roll intre 100.000$ si 500.000$. Bazat pe cele mai mari viteze nominale
(4) Nu sunt suportate substraturi transmisive
(5) Suport pentru media de imprimare flexibil cu sistem optional de alimentare din rola si sistem de colectare