Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

HP prezinta la IPEX 2010 cel mai mare portofoliu la nivel mondial de solutii de imprimare digitala comerciala si industriala

07.04.2010

Dupa Drupa 2008, IPEX este urmatorul eveniment ca si anvergura pentru comunitatea internationala a artelor grafice. 

IPEX este cel mai mare eveniment global de tehnologie pentru print, publishing si media (pentru vorbitorii de limba engleza) si aduce intr-un singur loc branduri, furnizori de servicii de print si profesionisti din industria grafica. Noua "amprenta" a show-ului ofera o asezare logica pentru vizitatori prin faptul ca oglindeste intregul flux de productie de print.  

 

HP la IPEX 2010

IPEX reprezinta o platforma speciala pentru HP, din moment ce prima presa digitala (Indigo ePrint 1000) a fost lansata la IPEX 1993. HP prezinta cel mai larg portofoliu la nivel mondial de solutii de imprimare digitala comerciala si industriala, la IPEX 2010.

HP promoveaza aceste produse pentru a accelera o convergenta intre imprimarea digitala si cea conventionala, oferind comunicare prin print de un impact mai mare pentru end-useri si deschizand in acelasi timp noi oportunitati de afaceri pentru firmele de imprimare comerciala si alti profesionisti din industria grafica. In acest an, se asteapta ca evenimentul sa atraga peste 55.000 de vizitatori, excluzand expozantii.

HP va avea cel mai mare stand, peste 3.000 de metri patrati, si va prezenta solutii complete, end-to-end, demonstrand puterea si potentialul imprimarii digitale pentru pietele comerciale, de etichete, direct mail, creative si foto precum si pentru imprimarea de format lat si super-lat pentru aplicatii indoor si outdoor.   

 

Trei zone principale in cadrul standului HP :

* Aplicatii & Pavilioane pentru clienti
* Fluxuri de lucru (grupuri legate de Applicatii)
* Zona de productie

Zone aditionale:

* Pavilioane Business-specific
* Camere pentru demonstratii VIP
* Camere de intalniri, bar, cafenea

 

Orarul evenimentelor

Eveniment

Data

EMEA GSB training

17 mai

Press Event

18 mai

Commercial Customer Awards

19 mai

Vor fi anuntate pe parcurs si alte evenimente

 


Reprezentantul Grup Transilvae la IPEX va sta la dispozitie pentru orice detalii despre partenerii companiei. Contactati-ne pentru mai multe informatii despre IPEX 2010.