Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

HP si Grup Transilvae anunta lansarea celei de-a treia generatii a familiei Latex: seria HP Latex 300

28.04.2014

BUCUREŞTI, România, 28 Aprilie 2014 - HP şi distribuitorul său în România pentru această categorie de produse, Grup Transilvae, anunţă lansarea unei noi generaţii de imprimante cu tehnologie HP Latex, seria HP Latex 300. Noua serie a fost creată special pentru furnizorii de servicii de imprimare ce doresc să-şi dezvolte capacitatea de producţie şi portofoliul de aplicaţii oferite clienţilor, construind în acelaşi timp un mediu de producţie optimizat şi mai sănătos.

Furnizorii de servicii de imprimare de dimensiuni mici şi medii s-au obişnuit să folosească echipamente cu cerneală eco-solvent pentru lucrările de imprimare outdoor, fapt care a mărit timpul de producţie şi a limitat versatilitatea aplicaţiilor.

Având la bază cerneala pe bază de apă HP Latex aflată la cea de-a treia generaţie, seria 300 vine în întâmpinarea clienţilor ce fac producţie la tiraje mici, oferindu-le posibilitatea de a gestiona în mod eficient mai multe aplicaţii indoor şi outdoor cu durabilitate şi calitate a imaginii îmbunătăţite.

Furnizorii de servicii de imprimare de dimensiune mică şi medie sunt puşi în faţa provocării de a adresa simultan mai multe aplicaţii pentru a ajunge la mai mulţi clienţi, dar şi de a reduce costurile şi spaţiul de producţie în acelaşi timp", afirmă Stephen Nigro, senior vice president, Inkjet & Graphics Business, HP. „Susţinută de tehnologia dovedită HP Latex, nouă serie HP Latex 300 se adresează acestor nevoi cu o calitate durabilă şi operare facilă, ajutând clienţii să depăşească limitele aplicaţiilor şi să stabilească un avantaj competitiv."

 

Nouă serie de imprimante accelerează tranziţia de la solvent la HP Latex

Lansată în 2008, tehnologia de imprimare HP Latex a consacrat o nouă categorie de produse, cu peste 19,000 de unităţi vândute în întreaga lume. Noua serie de imprimante oferă o gamă de preţuri, dimensiuni şi niveluri de producţie menite să corespundă atât cerinţelor clienţilor cu magazine mici de semnalistică cât şi furnizorilor de servicii de imprimare cu volume mai mari.

Pentru a permite clienţilor să realizeze tranziţia de la echipamentele pe bază de solvent, cernelurile HP Latex 831 oferă o rezistenţă la zgâriere comparabilă cu cernelurile hard-solvent pe bannere PVC şi vinil, în timp ce HP Latex Optimizer permite obţinerea unei calităţi înalte la viteze mari.

Cea de-a treia generaţie de cerneală HP Latex contribuie de asemenea la asigurarea unui mediu de lucru mai sănătos, cu printuri fără miros care ies din imprimantă complet uscate, gata pentru finisare şi livrare.

 

Imprimanta de 1,37m HP Latex 310 a fost concepută pentru operarea facilă în spaţii mici, fiind un model compact, cu încărcare media din faţă pentru maximizarea zonei de producţie, ce oferă beneficiile tehnologiei HP Latex. Optimizat pentru HP Latex 310 şi 330, software-ul RIP SAi FlexiPRINT HP Basic Edition este oferit la pachet cu imprimantele.

Imprimanta de 1,63m HP Latex 330 combină versatilitatea aplicaţiilor cu preţul accesibil, permite manipularea de role mai mari şi mai grele precum şi imprimarea la viteze de până la 50 m2/oră.

Imprimanta de 1,63m HP Latex 360 este recomandată pentru volume mai mari, tipăreşte la viteze de până la 91 m2/oră şi sporeşte versatilitatea aplicaţiilor cu ajutorul unui colector de cerneală pentru textile poroase. Imprimanta permite de asemenea alinierea automată faţă-verso pentru imprimarea bannerelor dublă-faţă.

 

Seria HP Latex 300 va fi disponibilă în România începând cu 5 Mai 2014. Pentru mai multe informaţii privind noua serie de imprimante HP Latex, vă rugăm să ne contactaţi.

Vă invităm în Showroom-ul Grup Transilvae, pentru demonstraţii pe modelele HP Latex 310 şi HP Latex 360; în plus, vă puteţi înscrie pentru un Test Drive al echipamentelor la dumneavoastră în producţie.