Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

HP si Grup Transilvae prezinta noile echipamente Latex la FESPA Digital 2012, intr-un stand extins

20.01.2012

BUCURESTI, Romania, 20 Ianuarie 2012 - HP si distribuitorul sau in Romania pentru aceasta categorie de produse, Grup Transilvae, anunta echipamentele pe care le va prezenta la FESPA Digital 2012, 22-24 Februarie, Barcelona, Spania.

Noua imprimanta HP Designjet L28500 cu latime si viteza marite, ce utilizeaza cerneluri HP Latex pentru o gama extinsa de aplicatii pentru signalistica indoor si outdoor, va fi la prima sa expozitie internationala, iar modelul HP Designjet L26500 este inca o noutate dupa lansarea sa cu succes in Noiembrie 2011 la VISCOM Milano.

HP va prezenta o parte din linia sa de echipamente dedicate aplicatiilor flexibile si rigide intr-un stand care se va extinde dincolo de sala de expunere (Hala 3, Stand G5) prin legatura live video cu sediul HP de langa Barcelona, unde se vor afla in functiune echipamentele din varful gamei industriale. Aplicatiile prezentate la stand vor permite companiilor specializate in servicii de imprimare sa-si dezvolte afacerile, prin valoarea adaugata furnizata clientilor.

Intregul portofoliu HP Sign & Display (inclusiv noile prese industriale HP Scitex FB7600, HP Scitex TJ8600 si seria de imprimante HP Scitex XP) va fi expus la Centrul HP Graphics Solutions Business, aflat la doar 25 de minute distanta, in apropiere de San Cugat. Transportul gratuit catre Centrul HP GSB va fi pus la dispozitia vizitatorilor de catre HP, pe tot parcursul expozitiei.

Din gama de imprimante HP Latex va fi prezentata in expozitie si HP Scitex LX850, o imprimanta industriala de 3,2 m dedicata productiei care ofera un maxim de productivitate si versatilitate, cu multiple functii dedicate fluxurilor de lucru - inclusiv dual-roll, roll-to-free fall, roll-to-collector si colector de cerneala.

Despre Grup Transilvae

Grup Transilvae este partenerul Hewlett-Packard pentru tot portofoliul de imprimare HP de format lat si super-lat industrial in Romania si Moldova.
Compania activeaza pe piata din Romania din 1991, oferind solutii de varf pentru industria grafica si de tipar. Grup Transilvae importa cea mai larga gama de echipamente pentru imprimarile de format mare outdoor si indoor, inclusiv noua tehnologie Latex precum si solutii complete de finisaje de la ESKO si Fotoba - mai multe despre Grup Transilvae pe www.transilvae.ro.

Grup Transilvae comercializeaza echipamentele Latex entry-level HP Designjet L26500 in Romania si impreuna cu partenerii sai Leykom si Dacora.

Despre HP

Hewlett Packard este o companie de tehnologie care isi desfasoara activitatea in peste 170 de tari din intreaga lume. Compania detine un portofoliu complet de produse si servicii ce include imprimante, calculatoare personale, servere, software si servicii - mai multe despre HP pe www.hp.com.