Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

HP si Grup Transilvae va invita la workshop-urile HP Capture

12.11.2012

În perioada 4-5 Decembrie 2012, HP și Grup Transilvae vă invită la două workshop-uri susţinute de Lucien Moons, Business Development and Digital printing expert, special concepute pentru a vă oferi un avantaj competitiv în construirea unei afaceri în domeniul tiparului digital.

 

Building your Digital Business, 4 Decembrie 2012

Cunoașterea procesului decizional al clienţilor este probabil cel mai important avantaj pe care îl puteţi deţine în vederea dezvoltării afacerii dumneavoastre, pe lângă suportul alocat creșterii veniturilor și reducerii costurilor. Cu aceste cunoștinţe la dispoziţie, cu siguranţă veţi avea de câștigat. Acest workshop oferă o perspectivă cu privire la modul în care puteţi transforma o discuţie cu un client bazată pe preţ într-o discutie bazată pe valoare adaugată și la modul în care puteţi comunica cu persoanele potrivite la momentul potrivit pentru a iniţia cu succes o conversaţie despre digital. Workshop-ul interactiv reprezintă de asemenea o introducere a programului educaţional complet HP Capture.

Pentru detalii suplimentare și înregistrare, click aici.

 

Target Vertical Markets for Growth, 5 Decembrie 2012

Obţineţi rezultate maxime din bugetul cheltuit pentru marketing. Produsele și serviciile dumneavoastră nu sunt pentru toată lumea, prin urmare de ce să le promovaţi către toată lumea? Atunci când știţi mai multe despre targetul dumneavoastră și despre cele mai bune metode de a-l aborda, practicaţi target marketing. Acest workshop explică în detaliu procesul specific acestui domeniu al marketingului, care presupune segmentarea pieţei urmată de concentrarea eforturilor de marketing pe unul sau câteva segmente cheie. Se va pune accent pe target marketing-ul eficient și cum poate acesta deveni cheia succesului unui furnizor de servicii de imprimare.

Pentru detalii suplimentare și înregistrare, click aici.

 

Lucien Moons, Business Development and Digital printing expert

Lucien Moons furnizează consultanţă prin seminarii privind globalizarea Digitalului în industriile aferente încă din anul 2000. (tipar digital de mare format și software). Lucien aduce mai mult de 30 de ani de experienţă în construirea canalelor de vânzări pentru companiile de tehnologie și deţine cunoștinţe de specialitate în piata entreprise ca urmare a anilor de colaborare cu Control Data Corporation, NCR, Olivetti, Allied Telesyn, Computer Associates, Cap Gemini Ernst and Young, HP Printing Group. în ultimii 10 ani, HP a oferit consultanţă în dezvoltarea afacerii în domeniul digital pentru peste 200 de companii de tipar digital din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.