Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Incepe cea de-a doua editie a "limited edition / romanian design"

02.02.2015

CALL FOR ENTRIES

„limited edition / romanian design"

Marsala PANTONE® 18-1438

 

CID Grup anunță cea de-a doua editie a „limited edition / romanian design", eveniment dedicat designului românesc de produs prin lansarea selecției de proiecte. La această expoziție vor participa atât membrii actuali CID Grup cât și proiectele selectate în urma aplicațiilor primite.

Marsala ne îmbogățește mintea, trupul și sufletul oferind încredere și stabilitate. Acest ton puternic de culoare, elegant și universal se poate aplica cu ușurință în modă, make-up, design industrial, mobilier ori design de interior". - extras din comunicatul de presă PANTONE® LLC

CALL FOR ENTRIES -  Aplicația este deschisă tuturor designerilor români ce doresc să se alăture inițiativei CID Grup. Cerințe: trimiteți o imagine de produs personalizat în culoarea anului 2015 + portofoliu online / link către site personal = Aplicație. Pentru a intra în expoziție, obiectul propus va trebui să poată fi realizat până la data de 23.03.2015. Sunt acceptate înscrieri în categoriile: ceramică, obiect, mobilier, bijuterie și textil.

Criteriile de selecție ale obiectelor sunt:

● Inovație ● Diferențiere ● Colaborare

Membrii grupului vor juriza proiectele, prin raportarea la aceste criterii. Selecția lucrării designerului în expoziția de grup „limited edition / romanian design" va reprezenta și o invitație deschisă la adresa acestuia de a adera la grupul nostru.

Termen limită: 28.02.2015, ora 24:00

Adresă aplicație: contact (at) cid-grup.org

Lucrările selectate vor fi anunțate și postate pe pagina de facebook CID Grup, alături de o scurtă descriere a designerului.


Proiect realizat cu susținerea:

PANTONE®

Grup Transilvae - Partener Autorizat PANTONE®

 

CID Grup - Colaborare & Inovație în Design

www.cid-grup.org

www.facebook.com/cidgrup