Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

MGI a prezentat in cadrul Cartes ‘09 JETcard, noua solutie digitala revolutionara pentru tiparirea cardurilor de plastic

19.11.2009

Comunicat de presă
Grup Transilvae
Paris, 19 Noiembrie 2009

 

MGI a prezentat în cadrul Cartes &IDentification ‘09
JETcard, noua soluţie digitală revoluţionară pentru tipărirea cardurilor de plastic


Compania franceză MGI Digital Graphic Technology a anunţat  noul echipament JETcard - sistem inkjet de tiparire digitală a cardurilor de plastic.

Prezentarea a avut loc în cadrul târgului Cartes & IDentification 2009, principalul eveniment internaţional de securitate digitală şi tehnologii inteligente ce s-a desfăşurat la Paris în noiembrie 2009.

JETcard reprezintă noua generaţie în tehnologia de tipărire a cardurilor de plastic - utilizează jet de cerneală drop-on-demand pentru tipărirea de date variabile pe carduri standard ISO CR-80, simultan oferind posibilitatea de lăcuire UV şi securizare a datelor. Este o soluţie digitală all-inclusive ce va schimba industria permiţând producătorilor de carduri să ocolească procesele de finisare, determinând furnizarea mai rapidă şi mai eficientă de carduri finisate. Soluţia JETcard va putea produce la viteze de până la 8.000 de carduri pe oră.

JETcard va oferi cea mai înaltă rezoluţie de imprimare dintre soluţiile inkjet, ideală pentru o gamă largă de aplicaţii ce au la bază carduri de plastic, securizate sau nesecurizate. Noul echipament maximizează productivitatea pentru aplicaţii de volume mari, dar este de asemenea eficient din perspectiva costurilor şi pentru serii mai mici.

MGI a prezentat de asemenea în cadrul Cartes & Identification 2009 o nouă funcţionalitate a echipamentului JETvarnish - prima presă digitală de lăcuire UV selectivă. Unitatea va include o a doua linie de imprimare care permite pe lânga lăcuirea UV selectivă şi supraimprimare (personalizare într-o singură culoare a cernelii), pe hârtie sau plastic de formate până la 52x105 cm (pretipărite în litografie offset sau digital). Noua caracteristică lărgeşte considerabil gama de aplicaţii posibile cu acest echipament.

Produsele MGI sunt disponibile în România prin compania Grup Transilvae. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.transilvae.ro .

 

Despre MGI

Compania MGI este recunoscută în industria tiparului pentru inovaţie, produse revoluţionare de ultimă generaţie ce asigură competitivitate. În cei peste 25 de ani de existenţă, MGI s-a focusat pe Cercetare şi Dezvoltare generând soluţii flexibile şi profitabile pentru tipar şi finisare.

În 2007 MGI a primit prestigioasa etichetă OSEO ANVAR "Innovative Company" ca recunoaştere a expertizei şi inovaţiei în industria grafică şi de finisări.

Creativitatea, tehnologia inovatoare şi standardele ridicate de calitate sunt atestate de numeroase premii obţinute la târgurile şi expoziţiile de prestigiu ale industriei:

  • "Cel mai bun produs al anului 2009" , JetVarnish , premiu oferit de EDP ( European Digital Press Association ) ;
  • caştigător DIMA2009, "Innovative Digital Product" cu presa digitală Meteor DP20 4-in-1;
  • caştigător al prestigiosului "OSCAR de L'EMBALLAGE" pentru JetVarnish, noiembrie 2008
    etc. 

Despre Grup Transilvae

Grup Transilvae este partenerul MGI Digital Graphic Technology în Romania pentru portofoliul de prese digitale pentru imprimări multisubstrat (hârtie, plastic şi plicuri) şi finisări. GT operează în Romania ca furnizori de echipamente şi soluţii pentru industria grafica din 1991, fiind de asemenea partener Hewlett-Packard Industrial Printing Solutions Europe pentru echipamentele de imprimare de format lat şi super-lat (de la 1m latime la 5m latime). Mai multe informaţii despre Grup Transilvae pe www.transilvae.ro .

 

CONTACTE PRESĂ:

Remus Fărcaş
MGI product specialist
0744 502 224
remusf@transilvae.ro

Diana Apan
marketing coordinator Grup Transilvae
0728 301 833
diana.apan@transilvae.ro