Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Lansare mondiala HP Designjet L25500

05.10.2009

HP face posibilă reducerea impactului asupra mediului prin portofoliul extins de Soluţii Tehnologice HP Latex

Noile tehnologii permit abordarea unei baze de clienţi mai largi

 

BUCUREŞTI, România, 01 Octombrie 2009 - HP a dezvăluit un portofoliu extins compus din soluţii tehnologice de imprimare HP Latex create astfel încât să reducă impactul asupra mediului şi să promoveze adoptarea tehnologiei de către un număr cât mai mare de clienţi .

Imprimanta HP Designjet L25500 a fost prezentată public, în premieră mondială, la standul Grup Transilvae - HP din cadrul târgului Print& Sign România. Lansarea a avut loc simultan la Bucureşti şi Viscom Dusseldorf, Germania.

 

HP oferă unor utilizatori precum shop-urile de imprimare digitală şi semnalistică mici şi medii, centrelor de copiere şi laboratoarelor foto posibilitatea de a imprima ţinând cont de mediu.

Astfel portofoliul de echipamente pentru producţie publicitară se extinde cu:

Imprimanta HP Designjet L25500, care permite imprimări facile, întreţinere minimă şi o gamă mai largă de aplicaţii - de la display-uri indoor pentru punctele de vânzare, grafică de expoziţii şi design interior precum tapet şi textile, până la bannere outdoor , colantări pentru vehicule şi staţii de autobus - decât este posibil prin imprimarea tradiţională

Şase medii de imprimare produse de HP, compatibile cu echipamentele HP Latex , inclusiv două substraturi reciclabile şi trei materiale vinil fără PVC

„Clienţii ne-au cerut o alternativă versatilă şi eficientă la soluţiile de imprimare bazate pe eco-solvent pentru producţia unei game mai largi de aplicaţii de format mare indoor şi outdoor, reducând în acelaşi timp impactul asupra mediului" a declarat Santiago Morera, vicepreşedinte şi manager general, Designjet Large-format Printing Solutions, Imaging and Printing Group, HP. „Portofoliul extins al Tehnologiei de Imprimare HP Latex face posibil să întâmpinăm şi să depăşim această cerere pentru o varietate clienţi, permiţându-le acestora să îşi creeze un avantaj competitiv şi să profite de noile oportunităţi de creştere. "

Portofoliul extins al Tehnologiei de Imprimare HP Latex dezvoltă tehnologia Imprimantei HP Designjet L65500. Acest model s-a integrat excelent în piaţa grafică având peste 1,2 milioane m2 imprimaţi pe echipamente instalate din momentul în care imprimanta a fost disponibilă publicului general în August 2008.

Versatilitatea fără rival , uşurinţa utilizării şi imprimarea cu grijă pentru mediu disponibilă în modele de 42 şi 60 de inchi, HP Designjet L25500 oferă versatilitate nemaiîntâlnită pentru o gamă largă de aplicaţii flexibile şi de înaltă calitate , outdoor şi indoor întâmpinând în acelaşi timp nevoile clienţilor preocupaţi de mediul înconjurător.

Furnizorii de servicii de producţie publicitară ce lucrează cu volume mici pot profita de imprimanta HP Designjet L25500 deoarece produce imprimate de o calitate şi durabilitate comparabilă cu cea a tehnologiilor cu cerneluri eco-solvent. Mai mult, poate produce o gamă mai largă de aplicaţii - de la semnalistică outdoor durabilă până la imprimate de înaltă rezoluţie - decât e posibil doar prin imprimarea cu eco-solvent sau cea tradiţională pe bază de apă.

Uşurinţa în utilizare permisă de către cernelurile pe bază de apă HP Latex şi capetele de printare Designjet HP 789 fac posibilă o tranziţie uşoară la imprimarea de format mare sau outdoor pentru shop-uri de semnalistică, laboratoare foto şi imprimante digitale datorită imprimării fără supraveghere şi fără a fi necesară mentenanţă zilnică, manuală a capetelor de printare. Acestea pot fi înlocuite direct de către utilizator iar spectrofotometrul încorporat asigură o culoare consistentă şi precisă a lucrărilor şi între imprimări.

Create pentru a reduce impactul asupra mediului , cernelurile HP Latex produc imprimate fără miros care permit plasarea în medii de tipul punctelor de vânzare. Cernelurile HP Latex sunt neinflamabile şi necombustibile, nu necesită etichetare cu avertismente de pericol şi nu conţin agenţi toxici. În plus, nu este necesară asigurarea unei ventilaţii speciale sau uscătoare externe iar imprimanta HP Designjet L25500 are clasificarea ENERGY STAR® ceea ce demonstrează încadrarea în linii de eficienţă energetice foarte stricte.

Noile selecţii optimizate de media pentru imprimanta HP Designjet L25500 includ de asemenea şase materiale de imprimare produse de HP, compatibile cu echipamentele pe bază de cerneluri HP Latex. Aceste produse extind portofoliul la 19 materiale de imprimare , incluzând şapte substraturi reciclabile şi mai multe alternative fără PVC.

 

Despre Grup Transilvae

Grup Transilvae este partenerul Hewlett-Packard Industrial Printing Solutions Europe pentru tot portofoliul de imprimare HP de format lat şi super-lat (de la 1m latime la 5m latime). Operează în Romania ca furnizori de echipamente şi soluţii pentru industria grafica din 1991. GT importă cea mai largă gamă de echipamente pentru imprimarile de format mare outdoor şi indoor, inclusiv noua tehnologie latex - mai multe despre Grup Transilvae pe www.transilvae.ro.

Despre HP

HP, cea mai mare companie IT la nivel mondial, simplifică experienţa tehnologică pentru consumatori şi companii având un portofoliu ce include imprimante, calculatoare personale, software, servicii şi infrastructură IT. Mai multe informaţii despre HP sunt disponibile la www.hp.com