Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

MGI a anuntat vanzari puternice in prima zi la IPEX

23.05.2010

[sursa articol: www.printweek.com]

Producatorul de prese digitale si echipamente de finisare MGI a vandut 5 echipamente de lacuire UV selectiva JETvarnish in prima zi a targului international catre clienti din Finlanda, Romania, Spania si Olanda.

De asemenea compania Franceza a lansat in cadrul IPEX un nou sistem multifunctional 5-in-1, DF360. Echipamentul poate lamina, taia, perfora, bugui/faltui si cresta intr-o singura trecere si permite coli de latime maxima 360mm si lungimi de 740mm, ceea ce o face ideala pentru aplicatii precum coperti de carti, brosuri, carti de vizita sau albume foto.

Victor Abergel, vicepresedinte MGI, a declarat ca IPEX a fost momentul potrivit pentru lansarea acestui nou produs ce costa €48,000. "Cu aceeasi masina putem oferi cinci solutii diferite clientilor ce cauta sa aduca valoare adaugata unei lucrari" spune Abergel.

Pe langa DF360 si varful de gama, presa digitala Meteor DP60 Pro, compania a prezentat JETcard, un nou sistem digital de imprimare digitala a cardurilor care va fi disponibil pentru vanzare pana la sfarsitul anului.

Citeste articolul complet pe printweek.com .