Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

MGI anunta lansarea noului JETvarnish 3D Evolution

20.04.2016

Bucureşti, 20 Aprilie 2016 - MGI Digital Technology a anunţat lansarea unei noi adiţii majore la portofoliul său premiat de înnobilare digitală a printurilor JETvarnish 3D: JETvarnish 3D Evolution.

JETvarnish 3D Evo este primul echipament digital cu alimentare în coală şi dimensiune scalabilă până la format B1 şi prezintă o arhitectură modulară cu posibilitatea upgradării ulterioare, folio digital şi un sistem de expansiune inkjet upgradabil cu 3 opţiuni disponibile pentru dimensiunea substratului, de la 52x120cm (standard) până la 64x120cm şi 75x120cm. Viteza de producţie a JETvarnish 3D Evo 75 atinge peste 4,000 de coli B2 pe oră.

Format B1 special pentru piaţa de ambalaje

Opţiunea de format B1 este proiectată pentru a permite furnizorilor de servicii de imprimare şi convertorilor posibilitatea de a realiza tiraje complet personalizate - scurte, medii şi lungi, fără instrumente scumpe dedicate aplicaţiilor de ambajale. Fiecare lucrare finisată pe toate sistemele MGI JETvarnish 3D Evo poate crea o îmbinare unică de imagini decorate digital, text, informaţii şi design de brand utilizând lăcuirea selectivă, efectele 3D şi folio digital printr-o singură trecere.

Soluţie cu productivitate superioară

JETvarnish 3D Evo este o soluţie cu productivitate mare care încorporează un sistem revoluţionar bazat pe inteligenţă artificială pentru alinierea colii, curăţare automată a capetelor de cerneală, stivuire pe paleţi şi sisteme de alimentare - toate acestea urmând a fi prezentate şi lansate la Drupa.  

În premieră la Drupa

JETvarnish 3D Evo va fi prezentat în premieră la târgul internaţional Drupa 2016, în standul MGI (Hala 5, Stand D21) în perioada 31 Mai - 10 Iunie în Düsseldorf, Germania.

Prima instalare a noului echipament

Primul JETvarnish 3D Evolution a fost instalat la o tipografie de top din Franţa, în Martie 2016. Mai multe instalaţii urmează în scurt timp.