Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

MGI castiga prestigiosul premiu InterTech Innovative pentru iFOIL

30.07.2015

Organizaţia Printing Industries of America (PIA) a anunţat că MGI Digital Technology a fost distins anul acesta cu prestigiosul premiu internaţional InterTech Innovative, pentru soluţia iFOIL de aplicare folio la cald. Acesta este parte a unui sistem integrat de produse in-line care cuprinde şi echipamentul de lăcuire selectivă digitală JETvarnish 3D, ce a câştigat râvnitul premiu InterTech în 2013.

Încă din anul 1978, PIA a selectat anual cele mai importante produse ale industriei de imprimare lansate în perioada respectivă, pentru acestora premiului InterTech. Criteriile de jurizare se bazează pe inovaţie tehnologică creativă și valoare de business în direcţia dezvoltării pe viitor a întregii industrii de imprimare. 

"Tehnologia MGI iFOIL aduce finisarea folio în era digitalului. Aplicarea finisării cu date variabile deschide calea unor oportunităţi de afaceri cu totul noi pentru furnizorii de servicii de imprimare." a afirmat Dr. Mark Bohan, vicepreşedinte a Diviziei de Tehnologie & Cercetare PIA. "Judecătorii au fost impresionaţi în mod special de gama de culori şi tonuri metalice, precum şi de efectele ce pot fi create". 

"MGI este onorat de faptul că a primit cel de-al doilea premiu InterTech de la PIA pentru sistemul digital de finisare JETvarnish 3D & iFOIL." A afirmat Victor Abergel, Vicepreşedinte Executiv MGI. "Sperăm că produsele noastre digitale pot ajuta furnizorii de servicii de imprimare, finisare şi convertorii din toată lumea să obţină noi venituri în urma introducerii noilor servicii de valuare adăugată aduse materialelor imprimate, print efectele de embos şi folio."