Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

MGI lanseaza cea mai rapida presa digitala Meteor super-format la Drupa 2016

16.05.2016

Noua presa digitala DP1000, recomandata pentru productia de ambalaje

MGI Digital Technology a anuntat lansarea internationala a noii prese digitale de mare productivitate Meteor DP1000. DP1000 este a sasea generatie de prese digitale MGI Meteor si complementeaza portofoliul MGI existent, format din solutiile DP8700 XL+ si DP8700 S+, pentru o gama completa, puternica de prese digitale dedicate productiei, cu viteza mare si diversitate a substraturilor si aplicatiilor: plastic, sintetice si hartie.

Gama de formate suportate ajunge pâna la 13x47 inch. Capacitatea de a realiza formate extrem de lungi, unica in piata de imprimare digitala de volum mare, permite productia de documente panoramice formate din 5 sectiuni precum brosuri, elemente de semnalistica si bannere, pe substraturi de la 80 la 450 gsm/ m2 .

Capacitatea de a imprima pe suprafete cu grosime de 18 pt. si greutate de 450 gsm permite noului Meteor DP1000 sa obtina culori stralucitoare pentru cartoane pliabile si cutii de dimensiuni mici si medii. Acest lucru aduce un avantaj imens pentru furnizorii de servicii de imprimare a ambalajelor aflati in cautarea unei solutii de mare viteza cu optiuni de imprimare cu date variabile (VDP - Variable Data Printing), precum si pentru companiile ce sunt in cautarea unei solutii eficiente din punct de vedere costuri pentru a intra in lumea ambalajelor.

Pe parcursul expozitiei Drupa 2016 organizata in perioada 31 Mai - 10 Iunie in Düsseldorf, Germania, vor avea loc demonstratii live pe noul Meteor DP1000 la standul MGI din Hala 5 - Stand 21.

MGI Meteor DP1000 poate fi integrat in linie cu MGI DF Pro, pentru o solutie ce combina imprimarea digitala de inalta performanta (100 pg / m) cu finisarea, intr -un singur pachet. Suita Meteor DP1000 & DF Pro livreaza documente tiparite si finisate printr -o singura trecere , toate realizate pe acelasi echipament . Meteor DP1000 & DF Pro elimina, de asemenea, toti pasii suplimentari de lucru traditionali, timp si eventuale complicatii determinate de mutarea substratelor in vederea finisarii.

Solutia Meteor DP1000 & DF Pro produce o varietate remarcabila de elemente grafice - inclusiv pâna la 20 de functii de finisare diferite pentru fotografii, reclame, antete full bleed si elemente de direct mailing, deja pliate si taiate la iesirea din presa. Poate produce chiar si ambalaje complexe pliate si documente perforate. Aceasta solutie este proiectata pentru medii de productie de volum mare cu viteze de pâna la 100 pg / min ( inclusiv finisare) si un ciclu de 1 milion de coli pe luna.