Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

MGI lanseaza noi aplicatii pentru JETvarnish 3D la Print '13

06.09.2013

MGI Digital Graphic Technology, producatorul francez de solutii pentru tipar digital si finisare, va lansa in premiera mondiala in Statele Unite la Print '13 cel mai rapid echipament cu lacuire selectiva UV inkjet, JETvarnish 3D, cu o serie de noi optiuni de upgrade (aplicatii) inclusiv "iFoil", "Twin", "Double-tank" si "Dual-ARC". Print '13 este sustinut in Chicago (McCormick Place) in perioada 08 - 12 Septembrie 2013 (Stand 3213).

In ultimele saptamani, MGI JETvarnish 3D a primit prestigiosul premiu InterTech Technology pentru optiunile TWIN si iFOIL, a fost desemnat Must See ‘em la PRINT 13, Best in Show la Graphitec 2013 si Must See ‘em la GRAPH EXPO 2012.

JETvarnish 3D: iFOIL

Aceasta noua optiune de linie permite aplicarea digitala a foliei la cald, cu sau fara embosare - aspect  si textura, materialele finite avand astfel o valoare mai mare cu un cost minim. Foliile disponibile pe piata transforma acest lucru intr-un avantaj economic semnificativ pentru client.

JETvarnish 3D: TWIN

Cu introducerea optiunii "Twin", viteza pentru lacuirea 3D selectiva UV cu efecte sporite este dublata comparativ cu configuratia standard. Tehnologia inkjet exclusiva MGI prezinta o configuratie cu cap fix, producand cresterea vitezei in doar un pas si mentinand in acelasi timp precizia inregistrarii. In plus, optiunea TWIN deschide calea unor noi aplicatii precum Braille, prin dublarea grosimii lacului la 200 de microni printr-un singur pas.

JETvarnish 3D: TANK

Optiunea "Double-Tank" permite ca doua tipuri de formule de lacuire sa fie incarcate simultan in JETvarnish3D, oferind posibilitatea comutarii rapide intre diferite aplicatii si lacuri de specialitate.

JETvarnish 3D: ARC

Un sistem Automatic Registration Camera (ARC) permite acum operatorilor sa elimite problemele legate de inregistrare si inclinare a printului. Utilizand un algoritm sofisticat, camera Dual-ARC ajusteaza fisierul cu imaginea lacuita din mers, coala cu coala - perfect pentru a manipula lucrari tiparite digital cu inclinari variabile, coli tiparite ofset care au fost deformate in timpul laminarii precum si pentru lucrari care au fost imprimate multiple-up si apoi au fost taiate. Un alt avantaj major al sistemului Dual-ARC este faptul ca permite ca lucrarile de format 12x18 sa fie alimentate prin partea scurta, sporind astfel productivitatea cu o treime.