Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

MGI va prezenta in premiera solutii inovative de tiparire si finisare la IPEX

09.04.2010

Grup Transilvae va fi prezenta la IPEX 2010 prin reprezentantul sau. Profita la maxim de acest eveniment international si programeaza-ti o demonstratie personala pentru un echipament MGI aici (Romania) sau direct pe site-ul MGI dedicat targului, www.mgi-ipex.com (international).

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

 

MGI va prezenta in premiera solutii inovative de tipar si finisare digitala la IPEX 2010

Prezentarea va include echipamentele de varf Meteor DP60 Pro si JETvarnish, plus noua unitate multifunctionala de finisare pentru hartie, DF360 si sistemul de tiparire inkjet digitala a cardurilor, JETcard.

MGI Digital Graphic Technology, producatorul de prese digitale si solutii de finisare, va prezenta un portofoliu inovativ de tipar digital si finisare digitala la IPEX, targ ce va avea loc in perioada 18-25 mai 2010 in Birmingham, Marea Britanie (hall 20, stand C624).

Punctele de atractie includ noua DF360® 5-in-1 - sistem de finisare a hartiei multifunctional (laminare, taiere, despicare, faltuire/biguire si perforare intr-o singura trecere) si JETcard® - sistemul de tiparire inkjet digitala a cardurilor, impreuna cu renumita presa digitala multi-substrat Meteor DP60 Pro®, capacitati extinse pentru presa de lacuire digitala UV selectiva JETvarnish® precum si alte solutii versatile din gama de produse MGI.

Prezenta MGI la IPEX va oferi participantilor cel mai curinzator portofoliu de solutii de tipar si finisare digitale pentru o gama larga de segmente ale industriei, ofering solutii complete de business - o capacitate unica MGI intre producatorii de echipamente grafice.

In anticiparea IPEX, MGI a lansat un website dedicat evenimentului, unde participantii au posibilitatea sa vizualizeze prezentari interactive ale intregii linii de produse. Mai mult insa, ofera posibilitatea programarii unor demonstratii personale sau a unor intalniri in cadrul standului MGI.

Comunicatul de presa complet, in limba engleza aici.