Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Noile solutii X-Rite i1 Professional de management de culoare sunt acum pe piata

11.04.2011

Click aici pentru comunicatul de presa complet.

X-Rite Inc. , lider mondial in management de culoare si tehnologii de masurare si comunicare a culorii, a anuntat disponibilitatea noului portofoliu de solutii de management de culoare i1 Professional in reteaua sa de distributie din intreaga lume. Create pentru a se potrivi oricarui nivel de expertiza, aceste solutii de inalta performanta - o combinatie de hardware, software si target-uri comparative de culoare - se concentreaza in mod specific pe satisfacerea cerintelor unice ale profesionistilor din domeniile prepress, foto si publishing, oferind valoare exceptionala la preturi foarte atractive.

Noul portofoliu este compus din i1Basic Pro, i1Photo Pro, i1Publish Pro si i1Publish. Toate cele patru solutii includ noua tehnologie software revolutionara i1Profiler adaptabila perfect oricarui nivel de expertiza, ofera capacitatea si controlul necesare pentru a crea profile de culoare de cea mai inalta calitate si totodata includ noul software de corelare a culorilor PANTONE Color Manager. X-Rite prezinta de asemenea ColorChecker Proof, un nou target ColorChecker pentru analiza directa a imprimatelor si sistemul ColorChecker de calibrare a camerelor foto.

i1Basic Pro este o solutie de baza pentru profilarea profesionala a monitoarelor, verificarea calitatii monitoarelor si printului si masurarea culorilor spot. Creata pentru a se adapta cerintelor unice ale profesionistilor din industria grafica si de tipar, i1Basic Pro este solutia ideala pentru un flux de lucru eficient intr-un ecosistem de culoare controlata. i1Basic Pro include software-ul i1Profiler, software-ul PANTONE Color Manager si un spectrofotometru i1Pro.

i1Photo Pro este creat special pentru profesionistii din domeniul fotografiei ce sunt interesati de managementul fluxului de lucru RGB de la camera la display si de la proiectare la imprimare. Datorita capacitatii de profilare iterativa a software-ului i1Profiler, expertii in fotografie vor putea beneficia de rezultate de culoare de cea mai inalta calitate cu o atentie speciala pentru detaliile de umbre si arii de maxima luminozitate. De asemenea, i1Photo Pro ofera o mai mare acuratete a culorilor pentru gri-uri neutre si tonuri naturale.

i1Publish (un pachet software individual) si i1Publish Pro sunt solutiile fundamentale, complete, de profilare ICC dedicate profesionistilor din arte grafice care urmaresc organizarea si managementul fluxurilor prepress complete RGB, CMYK si CMYK+N (CMYK plus oricare 4), incluzand noi functii de verificare si validare utilizand standardele digitale - functie de QA pentru display-uri cu scopul efectuarii verificarilor soft proofing necesare standardelor ISO (G7, SWOP, PSO, Japan Color); functie QA pentru imprimante ce permite verificarea calitatii printurilor respectand standardele ISO (IDEAlliance ISO Control Wedge sau Fogra Media Wedge).

 

Solutiile X-Rite i1Photo Pro si i1Publish Pro includ software-ul i1Profiler, un spectrofotometru i1Pro, software PANTONE Color Manager, target ColorChecker Proof, target mini ColorChecker Classic si software ColorChecker de calibrare pentru camere. i1Publish include toate cele de mai sus cu exceptia spectrofotometrului.

Pentru mai multe informatii despre aceste solutii, upgrade-uri si preturi contactati-ne.