Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Noul val de inovatii va asteapta la Munchen - HP va invita la FESPA 2010

04.06.2010

FESPA este cel mai important eveniment la nivel mondial pentru imprimarea digitala, de textile si serigrafie. Anul acesta, FESPA va gazdui la Munchen peste 600 de expozanti ce isi vor prezenta ultimele produse si inovatii. 

HP, Sponsor Corporate al evenimentului si Grup Transilvae, partenerul sau in Romania pentru portofoliul de imprimare de format lat si super lat, va invita la Munchen in perioada 22-26 iunie la FESPA 2010. HP va prezenta noi produse revolutionare si solutii end-to-end pentru a va dezvolta afacerea si diversifica oportunitatile.

LATEX, noul standard in imprimarea large format

Tehnologia revolutionara HP Latex devine standardul pentru noi aplicatii si cea mai buna alternativa de inlocuire a tehnologiilor pe baza de solvent.

Gama de imprimante ce utilizeaza cernelurile pe baza de apa HP Latex a fost consolidata prin lansarea la IPEX 2010 a doua noi echipamente: HP Scitex LX800 (3,2m) si HP Scitex LX600 (2,6m).

Scitex LX800 este cel mai mare si cel mai productiv echipament cu cerneala Latex de pana acum si seteaza un nou standard de calitate a imaginii. Cele doua echipamente vor oferi noi oportunitati de afaceri prin extinderea gamei de aplicatii indoor si outdoor posibile.  

Creativitate fara limite cu noul flatbed FB500

HP si-a extins gama de imprimante UV cu un nou echipament dedicat imprimarii pe materiale rigide, HP Scitex FB500. Noul echipament entry-level permite internalizarea imprimarii pe materiale rigide, are capacitatea aditionala de a imprima din rola si optiunea utilizarii de cerneala alba ca underprint, overprint si spot.

Acestea si alte inovatii va vor fi prezentate in perioada 22-26 iunie la FESPA 2010. Grup Transilvae va invita la Munchen si va asteapta la standul HP din cadrul evenimentului. Pentru orice detalii contactati-ne: corina@transilvae.ro sau la telefon 0751.502.225.