Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Nu ratati workshop-ul How to print “The eXpected” using digital printing technologies

04.01.2013

Vă invităm în perioada 19 - 20 Februarie 2013 la workshop-ul avansat How to print "The eXpected" using digital printing technologies, susţinut de Dorin Pitigoi, Color & Standardization expert și Authorized X-Rite/Pantone Education Partner.

În urma participării la acest workshop de două zile, foarte interactiv și cu aplicaţii practice, veţi dobândi o întelegere generală a unui sistem digital de tipar pe format lat și a functionalităţii procesului de producţie, precum și cunoștinţe privind implementarea practică a managementului de culoare, controlului calităţii și a tehnicilor de verificare, dar și metode de manipulare a datelor de culoare și de standardizare:
►    Conţinutul este împărţit în subiecte dedicate, pentru a acoperi etapele importante ale unui proces normal de tipar digital pe format lat.
►    Scopul acestui training este acela de a evidenţia toate componenetele majore care, înţelese corespunzător ca funcţionalitate și controlate, vor asigura un proces de producţie previzibil și coerent.
►    Exerciţiile practice vor asigura dobândirea abilităţilor și cunoștinţelor necesare clarificării problemelor majore întâlnite în practică, pentru o implementare armonioasă a conceptului.

Preţul pentru cele două zile de workshop este de 350€ fără TVA. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să consultaţi aici agenda detaliată. La sfârșitul cursului, veţi primi o diplomă X-Rite care va atesta participarea dumneavoastră.

Datorită numărului limitat de locuri disponibile, vă recomandăm să vă  înregistraţi acum.