Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

UNLEASH THE POWER OF PRINT - Open House Colorado

14.11.2018

Bazata pe avantajele UVgel, Océ Colorado 1640 a fost proiectata la cele mai inalte standarde industriale, pentru a indeplini cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste productivitatea indiferent de dimensiunea companiilor, producand volume mari de lucrari de format super-lat in timpul scurt de raspuns pe care clientii il solicita.

Toate aceste avantaje ale tehnologiei UVgel au fost prezentate si apoi demonstrate in cadrul evenimentului din 14 noiembrie.

Bogdan Vasilescu, General Manager - Grup Transilvae, a deschis evenimentul povestind invitatilor despre istoricul companiei Grup Transilvae si despre lansarea echipamentului Canon OcéColorado in cadrul targului Print & Sign:

"L-am prezentat acum un an de zile, la Print & Sign. Dar nu eram gata cu testele, intelegerea masinilor, cu pozitionarea lor pe piata, nu stiam exact avantajele competitive pentru specificul din Romania. Acum ca stapanim tehnologia atat de bine, o putem recomanda cu mana pe inima si clientilor nostri".

Victor Matei, Regional Business Development Manager - Canon, ne-a prezentat trendurile acelor segmente de piata adresate de Canon si care sunt incontinua crestere. A vorbit de asemenea despre dorinta clientilor de a achizitiona echipamente ce reusescsa creeze produse personalizabile care au un impact mult mai mare fata de cele en-gros, deschiderea utilizatorului final catre a plati mai mult pentru produsele customizabile si cresterea cererii de produse in domeniul decoratiunilor interioare pentru personalizarea mediului de acasa si la birou.

Oleksandr Makovskyi, Product Business Developer, PPG Wide Format Group - Canon, considera ca noul echipament este un gamechanger in industria printului digital, facand comparatie cu doua branduri foarte mari si inovative - Tesla si Apple, care au schimbat viziunea oamenilor, determinandu-i sa aleaga calitatea in detrimentul pretului cel mai mic. Acesta a subliniat faptul ca Océ Colorado 1640 poate inlocui cu usurinta o flota de imprimante, fiind un echipament de o viteza uluitoare, cu o versatilitate foarte mare din punct de vedere al aplicatiilor ce pot fi realizate (postere, bannere, semnalistica, POS-uri, panouri publicitare, window graphics, tapet) si pietelor ce pot fi abordate.

"Canon Océ Colorado 1640 este atat de productiv incat un client a reusit sa inlocuiasca 27 de operatori cu 4 echipamente de acest tip", a spus Oleksandr Makovski.

Mai rapida decat oricare alta imprimantadin acest segment, cu o viteza maxima de 159 mp/ ora pentru aplicatii precum panouri publicitare sau bannere outdoor, noul Océ Colorado 1640 oferafurnizorilor de servicii de imprimare un nivel al productivitatii fara precedent; chiar si la cea mai buna calitate pentru aplicatii indoor, imprimanta functioneaza la o viteza de 40 mp/ ora.

Aceste specificatii nu au ramas doar pe hartie: Tudor Scridon, Application Specialist - GrupTransilvae, a dovedit publicului viteza uimitoare a echipamentului, imprimand live cu 159 mp/ ora pe hartie blueback, impresionand persoanele prezente prin calitatea si acuratetea livrata la acea viteza intr-un singur pas.

Dupa demonstratia high speed, a imprimat in 4 pasi folosind programul high quality - de data aceasta, pe autocolant AveryDennison MPI 3000, apoi a taiat etichetele pe contur cu ajutorul cutter-ului Summa. In continuare a taiat o rola de banner cu ajutorul echipamentul de taiere automata Fotoba XLD 170, demonstrand fiabilitatea cutter-ului si capacitatea dea taia materialele groase si flexibile.

 

Despre Grup Transilvae

Grup Transilvae va poate oferi intreaga gama de solutii si servicii inovatoare din categoria Display Graphics Solutions: imprimante flatbed UV Océ Arizona, imprimante din rola imagePROGRAF de pana la 60" latime precum si imprimante de format mare pentru Productie, CAD & GIS, Fotografie & Fine Art, Signage & POS si Proofing.

Compania activeaza pe piatadin Romania din 1991, oferind solutii de varf pentru industria grafica si de tipar -www.transilvae.ro.

Despre Canon

De peste 50 de ani, Canon ofera clientilor din Europa tehnologii revolutionare de redare a imaginii.

In urma cu 4 ani, Canon a facut publica intentia de a achizitiona compania olandeza Océ, principalele motive fiind strategia comuna de dezvoltare bazata pe inovatie si experienta in furnizarea de servicii in domeniul printului profesional a celor doi mari producatori. Prin decizia de a valorifica compatibilitatea dintre liniile de produse, de business si de cercetare & dezvoltare, clientii beneficiaza acum de cel mai extins portofoliu de produse si servicii din domeniul procesarii de imagine, dar si de o retea globala de service bine pusa la punct. De la 1 octombrie 2013, Canon CEE poarta toata responsabilitatea pentru Océ Business in cele 24 de tari din regiune, inclusiv Romania.

In Romania, Canon CEE este reprezentata de Canon Romania. Mai multe informatii puteti afla pe www.canon.ro