Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Ornella Studio Design si-a inaugurat noile achizitii tehnologice: HP Scitex FB500 si HP Scitex LX600

08.04.2011
 
 

Schimbarea tehnologiilor aduce o noua perspectiva 

Compania timisoreana Ornella Studio Design si-a inaugurat, in data de 29 martie, hala de productie si cele doua echipamente HP proaspat achizitionate (Scitex FB500 si LX600). Intalnirea a avut loc la sediul firmei si a adunat aproximativ 40 de invitati, printre care reprezentanti ai agentiilor de publicitate si ai HP Romania.

Ornella Studio Design a finalizat de curand implementarea unui proiect de crestere a performantelor prin achizitionarea de noi tehnologii. Proiectul este co-finantat de Uniunea Europeana, a fost demarat in 2008 si aprobat abia in 2010. Echipamentele achizitionate au fost furnizate de Grup Transilvae, partener HP.

A fost un proces indelungat, cu foarte multe discutii, dar cei de la Ornella au inteles cat de importanta este o achizitie de genul si o reinventare prin schimbarea tehnologiilor", a declarat Corina Trascau, director executiv Grup Transilvae.

Codrin Andreescu, directorul companiei, declara ca intalnirea de saptamana trecuta este numai una dintre cele pe care le are in plan. Pentru prezentarea aplicatiilor si serviciilor pe care le ofera, Andreescu si-a propus sa invite la noul sediu atat clienti, cat si arhitecti sau designeri de interior. „Vom chema, pe rand, oameni strict dintr-un domeniu, pentru a le prezenta aplicatii care ii intereseaza. Vreau sa chemam cat mai multe persoane si sa ne extindem la nivelul judetului Timis", a declarat Codrin Andreescu, directorul Ornella.  

Articolul complet pe www.universign.ro