Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Produse si parteneriate noi pentru 2019

13.02.2019

Pornim în anul 2019 cu noi parteneriate și forțe proaspete. Observând evoluția cererii existente în piață, am luat decizia de a ne extinde portofoliul, astfel reușind să răspundem nevoilor și cerințelor clienților. Iată cei mai noi producători ce s-au alăturat parteneriatului nostru: Matic, Xlam, Sefa, Chemica și PlastGrommet.

Printre partenerii de succes și longevivi ai companiei, îi enumerăm pe: Hewlett Packard, MGI Digital Graphic Technology, Canon, Esko, Caldera, X-Rite – Pantone, Fotoba International, Summa. Cu ajutorul experienței acumulate și din dorința de a evolua, împreună am reușit să oferim în cei peste 25 ani de activitate soluții și servicii complete pentru industria grafică și de tipar.

Până acum, portofoliul nostru cuprindea echipamente pentru imprimare de format lat şi super-lat outdoor şi indoor, echipamente flatbed, prese digitale pentru hârtie, echipamente pentru finisare, software RIP și multe altele. Odată cu noile parteneriate, am adăugat și soluții de cusut automatizat, sisteme de stocare a rolelor, capse din plastic, folii de transfer, laminatoare pneumatice și prese termice.

Iată câteva informații despre noii parteneri și despre echipamentele comercializate de aceștia, pe care le puteți găsi în showroom-ul nostru, situat pe: Splaiul Independenței, nr. 319, în incinta Sema Park.

PlastGrommet:

Cu o experiență de peste 15 ani, PlastGrommet vă oferă soluții de finisare pentru printul digital: sisteme de stocare a rolelor, scule manuale și automatizate de capsat, rounder, kit-uri profesionale de colantare, capse de plastic și multe altele.

Matic:

Matic, fondat în 1969 în Spania, produce, distribuie și comercializează echipamente pentru industria textilă. Cu o gamă largă de produse, oferă mașini pentru îmbunătățirea producției și calității finisării textilelor. Datorită cunoașterii ample a sectorului și a unei pregătiri amănunțite în permanență a evoluției tehnologice, dezvoltă soluțiile cele mai potrivite pentru nevoile ridicate în domeniul producției

Echipamentul pe care-l puteți găsi în showroom este:

Matic-Cronos Ultimate, soluția cea mai flexibilă pentru confecționarea de textile pe piața digitală pentru producerea de steaguri, afișaje, bannere, corturi și draperii. Ușor de utilizat și rapid, sistemul de cusut Cronos permite utilizatorilor să realizeze cusături plate de înaltă calitate, cheder de silicon/PVC, Velcro, tivuri și întărituri. 

Reduce timpul de producție și crește productivitatea. O soluție mare, într-un pachet mic. Cronos utilizează pentru spațiul de lucru doar 4mp, permițându-i să se potrivească în orice încăpere.

 

CHEMICA:

Chemica are peste 30 de ani experiență de specialitate în producția de folii de transfer termic pentru piața de imprimare a materialelor textile. Sunt recunoscuți ca oferind cea mai extinsă gamă de culori de film (60 de microni) cu linia Hotmark.

De asemenea, sunt recomandați pentru o gamă largă de alte filme cu efecte strălucitoare, lucioase, 3D și catifelate, care sunt disponibile și în medii imprimabile pentru flocking, potrivite pentru tricouri, pungi, copertine și multe altele.

În portofoliul nostru puteți găsi folii de transfer de diferite grosimi, pornind de la 50 de microni (Hotmarkprint) până la 300 de microni (Upperflok). Se pot aplica pe diferite substraturi, cum ar fi: bumbac, poliester, acrilic și fibre similare.

 

Xlam:

Cunoașterea profundă a industriei și nivelul înalt al profesionalismului, permit companiei Xlam sa fie un punct de referință pentru clienții lor. Procesele de producție garantează cele mai înalte standarde de calitate și inovație tehnologică.

Vă punem la dispoziție: laminatoare pneumatice la rece, la cald, cu sistem take-up inclus, echipamente create pentru semnalistică și ideale pentru eficientizarea producției!

În showroom puteți testa Laminatorul pneumatic XL1600C. Un echipament simplu și ușor de utilizat, butonul de oprire de urgență este montat la loc vizibil și accesibil, garantează rezultate excelente
și la temperaturi mai mici de 60°.

SEFA:

Sefa este de mai bine de 40 de ani, designer și producător de prese termice pentru industria textilă și piața de sublimare pe materiale solide. Cu o experiență internațională și o calitate recunoscută a produselor, SEFA oferă soluții standard sau personalizate pentru transferurile pe tricouri, articole sportive, capace, bagaje, căni, mousepads și alte elemente de comunicare vizuală și fotografică, oferind inclusiv dimensiuni mari de Ax6, CxD etc.

Dacă doriți să faceți proba uneia dintre prese, în showroom puteți găsi presa Rotex Air Pro.

Calitatea pneumatică a presei termice asigură o presiune cu până la 50% mai mare decât presele semi-automate. Acest echipament oferă o presiune puternică pentru aplicațiile cu laser, iar prin uscarea înaintea tratării oferă o distribuție optimă de presiune și căldură.