Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Quato si Dalim au primit Certificarea FograCert Softproof

27.04.2010
Braunschweig, April 2010

Quato si Dalim au primit Certificarea FograCert Softproof

In ziua de azi, pentru lucrarile ce implica folosirea culorilor, se poate observa o cerere in crestere continua pentru softproofing de inalta acuratete deoarece simularea proof-urilor si a print-urilor inlocuieste din ce in ce mai mult contract proof-urile simple si pe cele in-position. Coordonarea si cooperarea fara probleme a  tuturor dispozitivelor si tehnologiilor este cruciala pentru o simulare de mare precizie a rezultatelor imprimarii. Din acest motiv, Fogra a dezvoltat FograCert Softproofing Programme.

Acest program de certificare evalueaza si certifica sistemele complete ce includ un display precertificat, o incinta de iluminare/vizualizare precertificata si un software de softproofing. De indata ce Quato a primit statutul de precertificare Clasa A (Fogra PreCert) pentru produsele sale Intelli Proof 240/262 excellence si Intelli Proof 240 excellence LED, compania Dalim a inceput demersurile pentru sistemul complet (Dalim Dialogue ES, Quato IP 240/262ex, Just Viewing Booth) si a primit certificarea FograCert Softproof Certification pentru conditiile de imprimare Fogra39 (ISOcoatedv2).

Mai multe informatii pot fi gasite aici.

Acestea arata inca o data nivelul angajamentului Quato de a imbunatati abordarea softproof-ului pentru prepress, design si chiar fotografie.

Despre Quato

Quatographic Technology GmbH (Quato) este unul dintre liderii in dezvoltarea solutiilor de calibrare si management de culoare pentru prepress, design si fotografie. Quato ofera display-uri calibrate-hardware, solutii sofisticate de calibrare si certificare pentru display-uri si imprimante si aplicatii de softproofing. Prin intermediul colaborarilor cu lideri in softproofing si remote proofing precum Helios, Dalim sau Kodak, Quato a imbunatatit experienta de softproofing.

Produsele Quato sunt disponibile in Romania prin Grup Transilvae. Contactati-ne pentru orice alte detalii.