Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Sun Chemical va invita sa vizitati standul companiei la Fespa Digital 2011

13.05.2011

Inregistreaza-te acum la cel mai important eveniment din 2011 dedicat imprimarii digitale.
Click aici
pentru a stabili o intalnire cu unul dintre reprezentantii Grup Transilvae la FESPA Digital.

 

Sun Chemical isi va prezenta expertiza in solutii centrate pe cerneluri alternative in cadrul FESPA Digital 2011 si spera sa inspire vizitatorii targului de la Hamburg prin tehnologia de varf oferita de un partener ale carui prioritati cheie sunt serviciile, calitatea si inovarea.

Concentrandu-se pe inovatie de produs pentru a indeplini cerintele in evoluare ale clientilor, Sun Chemical va demonstra modul in care clientii pot beneficia de colaborarea cu un partener pe termen lung care furnizeaza produse si servicii de culoare de valoare ridicata.

Astfel, la Fespa Digital 2011 Sun Chemical va prezenta ultimele noutati in dezvoltarea gamei de cerneluri Streamline:

 

 

 

Streamline Stars

 

Pentru un numar limitat de vizitatori din Europa Centrala si de Est, Sun Chemical a pregatit o oportunitate speciala de a intra in "lumea Streamline" printr-o modalitate unica. Ridicati-va copia cardului Streamline VIP si obtineti bonusuri speciale in calitate de nou client. 

 

 

Streamline Disc

 

Vizitati standul Sun Chemical si obtineti o copie a discului Streamline, o unealta inovatoare ce va faciliteaza navigarea prin portofoliul de produse Streamline. Profitati de aceasta oportunitate si discutati toate detaliile cu specialistii in cerneluri si expertii tehnici Sun Chemical.

 

 

 

Sun Chemical si reprezentantii Grup Transilvae la FESPA Digital 2011 va asteapta la targ!