Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Un nou record pentru tehnologia HP Latex - peste 30,000 de sisteme HP Latex instalate in intreaga lume

11.01.2016

Un nou record pentru HP Latex, care dovedeste faptul ca tot mai multi furnizori de servicii de imprimare s-au convins de faptul ca tehnologia schimba regulile in domeniu: 30,000 de imprimante HP Latex instalate la nivel global, de la introducerea tehnologiei in anul 2008 pana in prezent.

"Depasirea pragului de 30,000 de unitati instalate este o realizare fenomenala", a declarat Joan Perez Pericot, Worldwide marketing director, Large Format Printing, HP. "Versatilitatea tehnologiei HP Latex a permis clientilor nostri sa devina pionieri in domeniul noilor aplicatii profitabile precum decoratiunile interioare si sa tinteasca piete cu marja mai mare in care clientii sunt reticenti in utilizarea cernelurilor eco-solvent, solvent sau UV".

Lansata in 2008, tehnologia de imprimare HP Latex a consacrat o noua categorie de produse, aflate acum la cea de-a treia generatie. Astfel, seria HP Latex 300 ofera o gama de preturi, dimensiuni si niveluri de productie menite sa corespunda atat cerintelor clientilor cu magazine mici de semnalistica cat si furnizorilor de servicii de imprimare cu volume mai mari.

Imprimanta de 1,63m HP Latex 370 este cel mai nou model din seria HP Latex, dedicat volumelor mari. Are cartuse de cerneala de 3 litri, pentru costuri de productie mai mici.

Imprimanta de 1,63m HP Latex 360 este recomandata pentru volume mai mari, tipareste la viteze de pana la 91 m2/ora si imprima o gama vasta de materiale textile cu ajutorul unui colector de cerneala pentru textile poroase. Permite alinierea automata fata-verso pentru imprimarea bannerelor dubla-fata.

Imprimanta de 1,63m HP Latex 330 combina versatilitatea aplicatiilor cu pretul accesibil, permite manipularea de role mai mari si mai grele precum si imprimarea la viteze de pana la 50 m2/ora.  

Imprimanta de 1,37m HP Latex 310 a fost conceputa pentru operarea facila in spatii mici, fiind un model compact, cu incarcare media din fata pentru maximizarea zonei de productie.

Pentru informatii suplimentare despre tehnologia HP Latex si seria HP Latex 300, va rugam sa ne contactati.