Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Grup Transilvae va asteapta la Print & Sign 2009

21.09.2009

Print & Sign 2009 reuneste intr-o singura editie Advertising Show, Flexo Show si Print Show , devenind astfel cel mai mare targ de tipar si semnalistica din Romania.

Va asteptam in perioada 30 septembrie - 3 octombrie la standul Grup Transilvae din cadrul Print & Sign- Complexul Expozitional Romexpo Bucuresti, Pavilion 14, Stand 61-66.

Lansare mondiala HP

Vedeta targului va fi cu siguranta noul echipament HP

Marile targuri europene ocazioneaza lansari spectaculoase de noi tehnologii si echipamente . Anul acesta vizitatorii Print & Sign vor putea asista la un astfel de eveniment : HP lanseaza in premiera mondiala un echipament revolutionar in industria large format.
Lansarea va avea loc simultan la Print & Sign Romania si VISCOM Dusseldorf. Astfel HP in parteneriat cu Grup Transilvae ofera publicului roman sansa vizionarii in premiera a noului produs.

"Noile produse vor fi cu adevarat spectaculoase si se vor incadra in tendinta pe care HP incearca sa o aduca in acest domeniu: mai bun, mai accesibil, mai eficient, mai ecologic. Noile tehnologii vor schimba modul in care se realizeaza printul de format mare" – a declarat Dl. Doru Stoican, LFP Category Manager HP Romania.

Prezenta expozitionala Grup Transilvae

Vizitatorii vor avea la dispozitie produse de top ale industriei grafice si de tipar.

Standul nostru va include mai multe sectiuni reprezentative pentru GT : tipar mare si lat, tipar digital, management de culoare. Sub aceste umbrele se incadreaza mari branduri internationale: Adobe, Efi, Tecco, Caldera, MGI, HP si multe altele.

Pregatim pentru vizitatorii nostri demonstratii, prezentari de portofolii, mostre, cadouri si promotii.

Va asteptam!