Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

HP si Grup Transilvae anunta lansarea noii generatii a familiei Latex: HP Designjet L26500 si L28500

02.11.2011

BUCUREŞTI, România, 02 Noiembrie 2011 - HP şi distribuitorul său în România pentru această categorie de produse, Grup Transilvae, anunţă lansarea a două noi imprimante HP Designjet, cu o gamă extinsă de aplicaţii pentru signaletică indoor şi outdoor şi o durabilitate superioară cernelurilor eco-solvent.

HP continuă astfel strategia de promovare a tehnologiei Latex şi de reducere a impactului asupra mediului, ambele echipamente având disponibilă cerneala HP Latex Designjet 792, ce oferă un negru mai dens şi printuri mai lucioase pe bannere şi vinil autoadeziv, dar şi opţiunea de imprimare dublă faţă.

Cernelurile HP Latex sunt compatibile cu peste 500 de soluţii media, inclusiv noul banner întărit dublă-faţă HP HDPE (Polietilenă de mare densitate) o alternativă convingătoare fata de PVC Scrim pentru aplicaţiile de publicitate. Materialul oferă calitatea imaginii, durabilitatea şi rezistenţa la rupere a vinilului, fără efectele negative pe care materialele din PVC le au asupra mediului.

"HP vine cu o alternativă superioară soluţiilor eco-solvent, care oferă versatilitatea şi uşurinţa în utilizare pe care clienţii noştri o solicită, în acelaşi timp diminuând impactul asupra mediului înconjurător", a declarat Santiago Morera, Vicepresedinte şi General Manager, Large-format Printing Business, HP.

Imprimanta HP Designjet L28500 de 2,64m (104 inch) lăţime are o viteză cu până la 70% mai mare decât HP Designjet L25500, în timp ce imprimanta HP Designjet L26500 de 1,55m (61 inch) lăţime este ideală pentru clienţii ce doresc să acceseze piaţa aflată într-o continuă dezvoltare a reclamelor.

Ideale pentru displayuri indoor pentru punctele de vânzare, signaletică, colantări pentru vehicule şi pentru staţii de autobuz şi multe altele, HP
Designjet L28500 şi L26500 pot imprima o gamă variată de materiale, inclusiv media compatibilă cu eco-solvent şi opţiuni netratate low-cost.

Noile echipamente imprimă la 1.200 dpi printuri de o durabilitate outdoor superioară, de până la 3 ani nelaminate sau 5 ani laminate. Printurile
dublă faţă, uscate şi gata imediat de utilizare sau laminare, oferă clienţilor o creştere considerabilă a productivităţii.

Cernelurile HP Latex întâmpină nevoile clienţilor preocupaţi de mediul înconjurător prin producerea unor printuri fără miros, neinflamabile şi necombustibile. Spre deosebire de multe cerneluri eco-solvent, nu necesită etichetare cu avertismente de pericol şi nu conţin poluanţi periculoşi pentru aer.

În plus, noile echipamente reduc cantitatea de cerneală consumată comparativ cu tehnologiile eco-solvent şi eficienţa energetică este sporită, nefiind necesară asigurarea unei ventilaţii speciale sau a unor uscătoare externe.

HP Designjet L26500 va fi disponibil începând cu luna decembrie, iar HP Designjet L28500 la sfârşitul lui ianuarie 2012.

Despre Grup Transilvae

Grup Transilvae este partenerul Hewlett-Packard Industrial Printing Solutions Europe pentru tot portofoliul de imprimare HP de format lat şi super-lat (de la 1m lăţime la 5m lăţime).

Compania activează pe piaţa din România din 1991, oferind soluţii de vârf pentru industria grafică şi de tipar. Grup Transilvae importă cea mai largă gamă de echipamente pentru imprimările de format mare outdoor şi indoor, inclusiv noua tehnologie Latex - mai multe despre Grup Transilvae pe www.transilvae.ro.

Despre HP

Hewlett Packard este o companie de tehnologie care îşi desfaşoară activitatea în peste 170 de ţări din întreaga lume. Compania deţine un portofoliu complet de produse şi servicii ce include imprimante, calculatoare personale, servere, software şi servicii - mai multe despre HP pe www.hp.com.