Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

Grup Transilvae lanseaza fluxul de informatii Newsletter GT si noua versiune transilvae.ro

17.05.2009

Unul dintre obiectivele pentru 2009 ale Grup Transilvae a fost imbunatatirea experientei online pentru toti cei interesati de produsele companiei. Astfel, la inceputul lunii mai, noul transilvae.ro a fost pus la dispozitia vizitatorilor.

Pentru aceasta noua versiune a site-ului, Grup Transilvae a conturat cateva directive precise, urmarind:

  • Sa scoata in evidenta oportunitatile pentru clienti (promotii, oferte, evenimente, noi produse,etc.) ;
  • Sa ofere vizitatorilor acces facil la orice produs sau serviciu din oferta ;
  • Sa furnizeze celor interesati informatii relevante si expertiza GT in industrie.

Grup Transilvae a ales compania Webleafpentru dezvoltarea noului produs web.  Webleaf a implementat directivele GT, cele mai importante modificari fiind: 

1.       Newsletter GT

In fiecare saptamana Grup Transilvae comunica ultimele noutati din industrie prin intermediul fluxului de informatii "Newsletter GT".  Vizitatorii site-ului se pot abona foarte simplu cu ajutorul formularului pus la dispozitie pe transilvae.ro.

Pentru a pastra cat mai relevanta informatia pentru abonatii la Newsletter, acestia pot selecta strict domeniul lor de interes pentru a primi noutati doar din acea arie:

  • Large Format Printing
  • Software Newsletter
  • Apple Newsletter
  • Digital Print Newsletter
  • Color Management Newsletter
  • News Flash - abonatii acestei sectiuni primesc informatii proaspete legate de oferte, promotii sau evenimente deosebite correlate cu toate sectiunile de mai sus

2.       Slide-uri promo

Evidentierea oportunitatilor pentru client s-a tradus in dezvoltarea transilvae.ro prin seria de 7 bannere plasate sub bara de meniu. Astfel vizitatorii site-ului au acces rapid la cele mai noi promotii si oferte la o simpla trecere a mouse-ului peste imagini.

3.       Filtrarea produselor

Navigarea prin gama larga de produse si servicii a fost mult usurata prin impartirea produselor pe categorii si subcategorii si dupa producatori. Adaugand meniul principal si bara de logo-uri de la baza paginii principale , vizitatorul transilvae.ro poate naviga prin website facil si eficient.

Grup Transilvae a recunoscut importanta mediului digital si lucreaza constant la prezenta sa online. Parerile si sugestiile cititorilor sunt binevenite , acestia avand la dispozitie formularul de contact.