Stiri

noutati si evenimente din industrie

 
 

MGI castiga "Cel mai bun produs al anului 2009" pentru JETvarnish - prima presa digitala de lacuire UV selectiva

13.05.2009

Inovatia in tipar digital, presa JETvarnish, a primit din partea EDP - European Digital Press Association, premiul "Best Product of the Year 2009" in cadrul Print Show-ului International din Milano, Grafitalia2009. 

JETvarnish este un produs cu adevarat revolutionar, fiind prima presa digitala de lacuire UV selectiva. Permite profesionistilor din industria grafica sa ofere servicii premium clientilor fara a sacrifica productivitatea si marginile de profit.


Compania producatoare, MGI Digital Graphic Technology, a prezentat pentru prima data JETvarnish la DRUPA 2008, urmand recunoasterea internationala atestata de prestigiosul premiu "Oscar de l'Emballage / Packaging Award" oferit in Noiembrie 2008 in cadrul Packaging Trade Show (Salon de l'Emballage) , Paris.

La mai putin de 1 an de la prima prezentare, JETvarnish castiga al doilea premiu din partea unui juriu international la Grafitalia Milano 2009. 

Avantajele cheie ce au facut din JETvarnish un succes:

  • Poate produce serii de la 1 la mii ;
  • Fara placi, rame de serigrafie si fara prisoase intre lucrari;
  • Capacitate 100% pentru date variabile, permitand tiparituri personalizate cu lacuire UV cu grafica unica , text, coduri de bare si multe alte optiuni ;
  • Design ecologic (reduce deseurile materiilor prime si ambalajelor, fara ozon si solvent, consumabile ecologice);
  • Tehnologia drop-on-demand (piezo) permite acoperire selectiva sau completa de mare precizie ;
In Romania, Grup Transilvae ofera prin birourile sale din Cluj Napoca si Bucuresti JETvarnish si toata gama de solutii digitale de la MGI.